Nieuwe Mixer: Solis Handmixer 829

Solis Handmixer 829
De haken van mijn oude mixer waren helemaal onbruikbaar. Op de een of andere manier zo verbogen dat er niks meer mee te mixen viel. Ik kon natuurlijk nieuwe mixerhaken kopen, alleen die waren lastig te vinden en best prijzig vergeleken met een nieuwe mixer. Daarnaast wilde ik weer ouderwetse mixerhaken hebben en die heb ik nu weer bij deze Solis Handmixer. Zelfs met een opbergbakje voor de haken erbij. Zo kunnen ze ook niet klem komen te zitten in de keukenla.

Solis Handmixer 829

Over de Solis Handmixer 829

Deze handmixer heeft maar liefst 16 verschillende standen wat je kan aflezen op een verlicht display. Naast de stand kan je op de display ook de gebruiksduur aflezen. Zo zie je precies hoe lang je aan het mixen bent, wat voor sommige bereidingen handig kan zijn. De mixer heeft een motor van 300 watt, de behuizing is van kunststof en heeft een ergonomische soft-touch handgreep. De mixerhaken, kloppers en kneedhaken, zijn gemaakt van edelstaal en kan je opbergen in een bakje waarop je weer de mixer kan klikken.

Solis Handmixer 829

Wat zijn mijn ervaringen?

Tot nu toe ben ik er wel tevreden mee. Het is niet zo’n zware mixer qua gewicht vergeleken met mijn oude Philips mixer. De haken zijn goed stevig en het beslag kan je er zo ouderwets weer van aflikken, guilty pleasure toch? De standen zijn prima en de bediening om de standen hoger of lager te zetten werkt prima. Verder vind ik zelf het opbergbakje voor de haken ideaal. Zo komen ze nooit klem te zitten of raken ze verbogen door verkeerd opbergen. Bij het pakken van de mixer heb je ook gelijk de haken. Het enige minpunt van de mixer vind ik het uitwerpknopje van de haken. Hier heb ik nog al wat moeite mee, op de een of andere manier is dat niet echt soepel nog.

Solis Handmixer 829

(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)