Tony’s Chocolonely Letterreep met Pepernoot

Tony's Chocolonely Letterreep met Pepernoot
Ik moest twee keer knipperen toen ik in onze kantine als eerste de limited editions Tony’s Chocolonely 2015 zag liggen waar ik al eerder overschreef en ook nog eens de chocoladerepen met pepernoot zag liggen in een mandje. Twee dagen voor Sinterklaas besloot ik ze toch maar te kopen en gelukkig onze kantine had er nog genoeg liggen! Chocoladepepernoten (uhm kruidnoten) zijn al lekker dus hoe zouden deze chocoladerepen met pepernoten zijn?

Tony's Chocolonely Letterreep met Pepernoot puur
Puur, mijn favoriete chocola! In de wel bekende blauwe wikkel. Blauw hoort bij Tony’s Chocolonely bij uur en rood hoort bij melk. Net andersom dan de bekende chocolademerken. De chocolade is natuurlijk fairtrade. De pure chocoladereep is 51% puur en heeft natuurlijk stukjes pepernoot. Die zie je niet op de foto, maar ze zitten er echt in. De stukjes pepernoot zijn natuurlijk stukjes kruidnoten (what’s in the name)

Tony's Chocolonely Letterreep met Pepernoot melk
Beide repen hebben een heel arsenaal aan kruiden zoals onder andere foelie, koriander, nootmuskaat, kruidnagel en anijs. Echte winterse smaken dus. Naast deze twee smaken heb je de Tony’s Chocolonely Letterrepen ook zonder pepernoten en met pepernoten en marsepein! De repen zijn 180 gram en doordat het een reep is heb je nooit ruzie dat de een een grotere chocoladeletter heeft dan de ander.

Tony's Chocolonely Letterreep met Pepernoot puur wikkel
Na het open maken van de chocolade letterreep moet je echt even de binnenkant van de wikkel bekijken. In de ene wikkel vond ik een heus Sinterklaas spel en in de andere wikkel een recept om van je Tony’s chocolademelk te maken.

Tony's Chocolonely Letterreep met Pepernoot melk wikkel
Inmiddels zal de Tony’s Chocolonely letterreep vrijwel overal uitverkocht zijn, maar geduld, volgend jaar zullen er vast weer letterrepen met stukjes pepernoot te koop zijn. Ik kocht de reep overigens gewoon in de kantine op mijn werk en betaalde er 2,95 voor per reep.

(287 keer bezocht, waarvan vandaag 2 keer)