Bertha’s Vlaflip, toetje in een snoepje

Katja Bertha's Vlaflip, toetje in een snoepje
Snoep, zakken gaan er leeg per week op mijn werk. Het publiek om de nieuwe snoepjes van Katja te laten testen. Katja heeft namelijk naast de apekoppen en biggetjes nu ook Bertha’s vlaflips, zachte snoepjes met de smaak van vlaflip.

Wat zegt Katja zelf over Bertha’s Vlaflip?

Vlaflip is een Nederlandse klassieker! Wie kent deze heerlijke combinatie van vanillevla, frisse yoghurt en aarbeiensiroop nou niet? Het is Katja gelukt om deze smaken te combineren in Bertha’s koeienkoppen. Loeilekker! Probeer daar maar eens van af te blijven!

Natuurlijke kleur- en smaakstoffen
Vrij van dierlijke gelatine
Glutenvrij (max. 20 mg gluten/kg product)
In de smaken vanille-aardbei en yoghurt-aardbei

Katja Bertha's Vlaflip, toetje in een snoepje

Wat vinden ik en mijn collega’s van Bertha’s Vlaflip?

De meningen waren verdeeld, maar op de een of andere manier was de snoeppot net zo snel leeg als andere keren. Ok√©, als er snoepjes zijn moet het natuurlijk op. De smaak van vlaflip herkende de meesten wel, alleen de yoghurt (de witte Bertha’s) vond men minder. Het strikje van aardbei was goed zoet, sommigen vonden het net iets aan de zoete kant.

Deze snoepjes van Katja zijn 100% vegan, wat natuurlijk ook een pro is. Er is namelijk geen dierlijke gelatine in de snoepjes verwerkt. Daarnaast zijn de Bertha’s Vlaflips ook glutenvrij (glutenvrij betekent overigens wel dat er een verwaarloosbare hoeveelheid gluten in de snoepjes zit, maximaal 20 mg gluten per kilogram product).

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)