Jamie’s Super Food voor elke dag – Jamie Oliver

Jamie's Super Food voor elke dag - Jamie OliverEigenlijk twijfelde ik om het nieuwste kookboek van Jamie Oliver, Jamie’s Super Food voor elke dag, te kopen voor mezelf. Ik heb het toch gedaan, gewoon omdat ik ooit door hem beter ben gaan koken en omdat ik al zijn kookboeken hen. Om dat nu opeens te onderbreken kon ik ook weer niet. Vanwaar mijn twijfels? Het gaat over superfoods, over een “healthier” en “happier” leven.. Ahhh gojibessen, chiazaad en quinoa? Ook, maar ook andere dingen gelukkig!

Jamie's Super Food voor elke dag - Jamie Oliver

Over Jamie’s Super Foods voor elke dag

Jamie schrijft zelf over dit boek dat het zijn meest persoonlijke kookboek is geworden, een ontdekkingsreis door de wereld van gezondheid en voeding. Al die kennis die hij heeft opgedaan vind je ook terug in het boek. Het laatste hoofdstuk ‘Leef Gezond’ staat boordevol informatie over gezond leven en hoe voeding daar in past. Natuurlijk staat het boek ook vol recepten. Deze zijn ingedeeld in: ontbijt, lunch, diner en snacks & drankjes. De recepten zijn voorzien van een foto van het gerecht, de voedingswaarden van het gerecht en van een korte inleiding over waarom het gerecht nu zo gezond is. De recepten zijn duidelijk beschreven.

Jamie's Super Food voor elke dag - Jamie Oliver

Wat vind ik van het boek?

Het is algemeen bekend dat Jamie Oliver zich inzet voor gezonder, voedzamer eten voor iedereen in plaats van snacks en vettig eten. Met Jamie’s Super Food voor elke dag gaat hij nog een stapje verder en gaat hij ook aan de gang met al die “super foods’ die nu zo hip zijn zoals quinoa en gojibessen. In ieder geval wanneer je Jamie Oliver fan bent is dit kookboek natuurlijk een musthave, ben je op de gezonde toer bezig en wil je nog steeds lekker eten dan is dit ook een boek wat je eens moet bekijken. Sowieso heeft Jamie Oliver achter in zijn nieuwste boek allerlei gezonde voedingstips en weetjes geschreven. Kan altijd handig zijn!

Titel: Jamie’s Super Food voor elke dag
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789021560649
Winkelprijs: 29,99

(169 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)