Miljuschka’s Foodtrucks

Miljuschka's Foodtrucks kookboekTijdens het zappen ben ik wel eens een keertje langs het programma van Miljuschka Witzenhausen gekomen. Miljuschka gaat in haar programma Miljuschka’s Foodtrucks op zoek langs de beste, lekkerste foodtrucks van Amerika en gaat de challenge aan om de beste foodtruckuitbater te worden op verschillende festivals in Nederland. Van dit 24Kitchen programma is nu het boek verschenen met al die eetschatten uit Amerika en recepten uit de foodtruck challenge.

recept in Miljuscha's foodtrucks

Over Miljuschka’s Foodtrucks

Als foodie wil je toch het lekkerste van het lekkerste eten? Het lekkerste en apartste eten vind je in de Foodtrucks, een trend die inmiddels ook in Nederland heel populair is. Bijzondere creaties, kortom je vind het wel bij een foodtruck. Miljuschka ging zoals ik al eerder schreef op zoek naar die food-pareltjes in Amerika en die vond ze en heeft ze laten zien in haar programma en nu ook in het boek.Na de Foodtruck Facts is het boek ingedeeld in: vlees, vis, vega, voor erbij en zoet & drinks. Recepten worden afgewisseld met foto’s en verhalen van de foodtruck-uitbaters. De recepten zijn duidelijk beschreven en hebben een foto van het gerecht zelf en een korte inleiding.

sfeer boek

Wat vind ik van het boek?

Heerlijke combinaties, waar je zelf niet aan zou denken maar die wel lekker blijken te zijn en recepten die niet al te moeilijk zijn dat is is Miljuschka’s Foodtrucks. Het boek, wat een klein, handzaam formaat heeft, heeft echt de sfeer wat bij foodtrucks hoort: het Amerikaanse, festivalgevoel. De recepten zijn heel verschillend, iedereen vind dus wel een (of natuurlijk meerdere) recepten naar zijn of haar goesting in dit boek! Een leuk en jong kookboek!

Hieronder zie je nog een trailer van Miljuscka’s programma op 24Kitchen:

Titel: Miljuschka’s Foodtrucks
Auteur: Miljuschka Witzenhausen
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789400506800
Winkelprijs: 19,95

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)