Lekker: Cupkes More Than a Cuppa Thee

Cupkes More Than a Cuppa Thee Pink Passion
Begin dit jaar reviewde ik een kop en schotel uit het servies uit het Swan Lake servies van Cupkes op mijn andere blog LilleDame. Helemaal leuk om nu uit dat kopje een kopje thee te drinken van Cupkes, thee wat in de stijl van het servies is, vooral de Pink Passion thee, en ook nog eens biologisch is. Ik proefde twee theeën uitgebreid: Pink Passion en Seven Secrets.

Over Cupkes More Than a Cuppa Thee

More Than a Cuppa is de naam voor de nieuwe biologische theelijn speciaal bedoeld voor vrouwen en meisjes. De thee is meer dan een kopje heet water met een smaakje, het is even het rustige momentje voor jezelf of dat leuke cadeautje voor een vriendin. In de More Than a Cuppa theelijn zijn er verschillende smaken: Earlie Birdie, From Paris with Love, Lady Star, Lemon Love, Pink Passion en Seven Secrets. Mooie namen voor bijzondere theeblends.

More Than a Cuppa: Pink Passion

Pink Passion past het beste bij mijn kopje, gewoon door de roze tutu op de verpakking die ook op het schoteltje staat. Een echte ballet thee. De omschrijving van de Pink Passion thee is:

De kleur roze staat voor medeleven, zorg en passie. Voor onvoorwaardelijke liefde, begripvol en beschermend.

De Pink Passion is een blend van zwarte darjeeling himalaya, China oolong, groene gunpowder, natuurlijke aroma’s van frambozen, stukjes perzik en acerola.

Cupkes More Than a Cuppa Thee 7 Secrets

More Than a Cuppa: Seven Secrets

Naar deze thee was ik bijzonder nieuwsgierig, dat komt mede door de naam van de thee Seven Secrets. Die zeven geheimen wilde ik wel ontrafelen. Op de verpakking staat dan ook de mooie tekst:

De zeven geheimen van jezelf. Wat geeft jou energie en plezier? Welke dingen doe jij omdat je ze leuk vindt of omdat je er blij van wordt? Alleen jij kent het antwoord.

Deze geheime theeblend bestaat uit groene China sencha, druiven, plantaardige olie, natuurlijke aroma’s, roze peper, appelbes, rozijnen en kardemom.

Wat vind ik van de theesmaken?

Losse thee, anders dan de voorverpakte eenkopszakjes thee. De ervaring is al anders, de verpakking openen, de geuren van de thee al ruiken, in een thee-ei of theefilter doen en daarna laten trekken. Langzaam ontvouwen de blaadjes in het thee-ei en komen de geuren nog meer vrij. Een heerlijke ervaring en daar zorgt zowel de Pink Passion als de Seven Secrets thee voor. Een favoriet kan ik niet aanduiden. Dacht ik eerst dat Seven Secrets mijn favoriet was, een kopje later was toch de Pink Passion weer meer favoriet. Kortom ik kan geen keuze maken welke op nummer één hoort te staan, beide theetjes zijn gewoon lekker. De een wat kruidiger, de ander weer wat zoeter. Een heerlijk genietmomentje dus. Eigenlijk zou je het gewoon zelf eens moeten proeven deze smaken of één van de andere smaken in de More Than a Cuppa-theelijn.

Cupkes Manifest

Naast de heerlijke theetjes, kreeg ik ook het Cupkes Manifest:

Er is een magische kracht die iedereen kent.
Toch vergeten we het met grote regelmaat.
Terwijl het ons zoveel energie en plezier geeft.
Weet je wat het is?
Het is…
…dingen voor jezelf doen!
Gewoon dingen doen, omdat jij ze leuk vindt.
Omdat jij er blij van wordt.
Het kan al zoiets simpels zijn als je favoriete thee drinken.
En dan in een kopje dat jij helemaal te gek vindt.
Dat zouden we allemaal wat vaker moeten doen.
Cupkes

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Lekker: Cupkes More Than a Cuppa Thee”

Reacties zijn gesloten.