De Little Black Dress Challenge – Mieke Kosters

Little Black Dress - Mieke KostersDe tijd van allerlei feestjes komt er weer aan, kortom tijd om weer in dat zwarte jurkje te passen. Mieke Kosters, bekend van ‘het geheim van slanke mensen’, heeft daarom het ultieme boek geschreven om in 6 weken weer helemaal partyproof te zijn en weer dat zwarte jurkje te passen. Ga de uitdaging aan met De Little Black Dress Challenge om weer in die leuke partykleren te passen.

Over De Little Black Dress Challenge

De Little Black Dress werkt volgens de methode van Het Geheim van Slanke Mensen, het eerste boek wat Mieke Kosters schreef. Het principe is eigenlijk de regie nemen op je eigen eetgedrag. Een keer een chippie mag dus wel, maar niet gelijk die hele zak. Het boek heeft twee delen, het eetplan en nu volhouden. In het eerste deel leer je de basis en in het tweede deel ga je echt aan de slag. In 6 weken ga je kilo’s verliezen, hoe? Zo: hoe denk je, accepteren en defileren, focus op het hier en nu, wat kun je doen, hulp vragen en actie. Het boek laat zien hoe psyche van invloed is op je lijf en de kilo’s. Verder lees je in het boek allerlei praktijkvoorbeelden van mensen die als succesvol zijn afgeslankt via ‘Het Geheim’ en allerlei slanke recepten, die ook nog lekker zijn hoor.

inkijk de little black dress

Wat vind ik van het boek?

Het geheim kende ik al wel, en dit boek is voor mij eigenlijk een soort opfriscursus om weer anders tegen mijn eigen eetgedrag aan te gaan kijken. Het is duidelijk geschreven en de idee├źn over hoe je je eetgedrag kan veranderen zijn eigenlijk heel logisch. Je moet het alleen even weten en nog belangrijker toepassen. Het is in ieder geval een interessant boek om te lezen, zeker als je net voor de feestdagen nog wat wilt afvallen.

inkijkje de little black dress

Titel: De Little Black Dress Challenge
Auteur: Mieke Kosters
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789048825660
Winkelprijs: 9,99

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)