Libelle Lekker September 2015

Libelle Lekker September 2015Zo fijn dat ik Libelle Lekker gewoon kan downloaden via de Tijdschrift.nl-app. Zo hoef ik niet speciaal naar België om onder andere dit fijne kookmagazine te kopen, al is zo op zijn tijd een bezoekje aan België wel erg leuk. In ieder geval is er weer een nieuwe Libelle Lekker, en zelfs een Libelle Lekker in nieuwe stijl met nieuwe rubrieken. Leuk!

In Libelle Lekker

Natuurlijk is het nazomer in dit septembernummer, want juist nu komen er veel verse producten van het land. Wat nog meer? Thank God it’s monday, hmm daar denk ik soms wel eens anders over, maar Libelle heeft voor deze doordeweekse dag allerlei fijne recepten en als er wat van overblijft neem je gewoon nog wat mee naar je werk. Interessant is het artikel over “Hoe red je al die restjes”, met allerlei antwoorden op vragen over bewuster omspringen met eten. De plek waar culi’s naar toe moeten is “Massachusetts”, Amerika dus, een plek van smaken en kleuren en helemaal bij het tijdstip van het jaar allerlei recepten voor verschillende soorten appelgebak. Kortom er staat weer veel lekkers in Libelle Lekker.

Wat vind ik van dit nummer?

Is er veel veranderd aan Libelle Lekker? Ja en nee, ja want het lijkt volwassener qua layout, wat minder uitbundig. Nee, er staan nog steeds fijne recepten in en ik moest eigenlijk echt op zoek naar nieuwe rubrieken. Toch blijft Libelle Lekker één van mijn meest favoriete kookmagazines, zowel digitaal als op papier.

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.