Libelle Taart & Co

Libelle Special: Taart & CoHet begint weer herfst te worden en bakken wordt weer populair. The Great British Bake-off is inmiddels al weer halverwege de competitie en Heel Holland Bakt is net weer begonnen met een verse ploeg hobby-bakkers. Het bakken hoort nu ook wel bij het weer, het regenachtige, koude weer daar horen fijne geuren uit de keuken bij toch? Libelle denkt daar ook zo over en in hun special-reeks is net “Taart & Co” verschenen, een magazine met maar liefst 80 bakrecepten. Zet de oven dus alvast aan!

Over Libelle Taart & Co

Libelle Taart & Co is één van de thema specials van Libelle en helemaal gericht op de thuisbakkers. In het nummer: zelfgebakken ’t lekkerst, uitpakken geblazen, voor bij de koffie en om te kijken & te lezen. In zelfgebakken ’t lekkerst maak je onder andere heerlijke krakelingen en gevlochten Nutellabrood, terwijl je in uitpakken geblazen toptaarten van echte patissier leert te maken. In voor bij de koffie leer je pronken met je eigen gemaakte petit fours en maak je de lekkerste koekjes om cadeau te geven. In om te kijken & lezen leer je allerlei bakweetjes, zie je welke bakhulpjes je nodig hebt en fijne adressen voor mooie spullen.

Wat vind ik er van?

Ik kon deze Libelle Taart & Co downloaden via mijn megapakket bij Tijdschrift.nl, anders had ik misschien dit nummer niet zo snel gekocht omdat ik al zoveel bakboeken heb en eigenlijk te weinig tijd om te bakken. Maar wat een heerlijk nummer is het, van al die foto’s krijg je toch gewoon zin om te bakken (en vooral om alles te proeven)? Goed om te weten is dat er ook gezonde baksels worden gebakken zoals bijvoorbeeld een zoete aardappelbrownie. Handig zijn de weetjes achterin.

Adviesverkoopprijs van Libelle Taart & Co is 3,99

(116 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.