Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch

Slechts 5 Ingrediënten VegetarischRecepten met weinig ingrediënten? Ik vind het fijn, want meestal betekend het ook wel dat de recepten makkelijk en snel klaar zijn. Karakter Uitgevers heeft nu een serie kookboekjes uitgebracht met als thema “Slechts 5 Ingrediënten”. Ik kreeg Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch toegestuurd. Zelf ben ik niet vegetarisch, maar met regelmatig wil ik wel iets vegetarisch op tafel zetten. Beter voor het milieu en voor jezelf toch om zo af te wisselen.

Over Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch

Maximaal 5 hoofdingrediënten om zo snel, makkelijk en lekkere recepten te koken. Dat is de serie Slechts 5 Ingrediënten. Naast Vegetarisch heb je in de zelfde serie ook Slank, Italiaans en Taarten & Desserts. Slechts 5 Ingrediënten vegetarisch begint na de inleiding met een aantal weekplanners zodat je snel een idee hebt wat je voor de hele week kan koken, inclusief een handige boodschappenlijst. Daarna krijg je nog een vijftal ideeën per moment zoals het begin van de dag. Daarna beginnen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘soepen & salades’, ‘doordeweekse maaltijden’, ‘gezonde keuzes’, ‘eten met vrienden’ en ‘nagerechten’. De recepten zijn stapsgewijs beschreven en hebben een foto van het resultaat.

inkijk Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch

Wat vind ik van Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch?

Een leuk kookboekje, zeker voor de prijs ten opzichte van de hoeveelheid recepten. Het is echt een kookboek met recepten en een paar tips, niets meer en niets minder. Wat mij wel opviel, heel toevallig bij één recept was de foto met ingrediënten net even anders dan de foto van het resultaat. Dan bedoel ik op de ingrediënten foto stond macaroni en op de resultaat foto was penne gebruikt als pasta. Ondanks dat er maar 5 ingrediënten per gerecht worden gebruikt is de variatie qua recepten voldoende. Leuk om zo snelle, vegetarische recepten te ontdekken.

Titel: Slechts 5 Ingrediënten Vegetarisch
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789045208220
Winkelprijs: 9,99

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.