Vandaag is Brutsellog 10 jaar!

Vandaag is Brutsellog 10 jaar!
Vandaag precies 10 jaar geleden postte ik mijn allereerste blog: pasta met monchou. Nu is het gewoon al weer 10 jaar later… De tijd gaat snel! Tijd voor een terugblik? Een kleintje dan!

Brutsellog ben ik samen met Michel ooit begonnen omdat Michel wat met bloggen wilde doen, maar dan alleen de techniek er achter. Alleen zonder artikelen geen blog… waarover dan te bloggen? Heel toevallig was Ronald Giphart bij De Wereld Draait Door die vertelde dat hij zijn bord met eten elke dag fotografeerde. Ha, eten dat doe ik ook elke dag, kortom een onderwerp gevonden!

Eerst maakte ik nog alleen foto’s van mijn bord, een recept er van, daar had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht… Tot er om gevraagd werd en zo werd Brutsellog een “foodblog”, maar liever zie ik het gewoon als een eetdagboek. Ik vind het grappig om terug te zien wat ik wanneer (en waar) heb gegeten. Van het concept elke dag een foto van wat ik eet ben ik nooit afgestapt en ga ik ook niet zo snel van afstappen. Brutsellog blijft gewoon Brutsellog!

Kijk ook eens op de zusjes van Brutsellog: Brutsellog Culistyle met allerlei andere dingen over eten en drinken zoals kookboeken en allerlei ander lekkers en LilleDame met alles wat ik leuk vind (op eten en drinken na) en persoonlijke artikelen.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Vandaag is Brutsellog 10 jaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.