Marks & Spencer Taste of Britain

Marks & Spencer Taste of BritainSoms krijg ik wel eens iets onverwachts opgestuurd. Deze keer was het een grote doos, en ook nog eens bezorgd net voordat ik vakantie kreeg. In deze doos zat weer een tasje met allerlei lekkers van Marks & Spencer. Dat lekkers ging natuurlijk gelijk mee naar ons vakantiehuisje. Smullen van Britse lekkernijen. Volgens mij moet ik weer snel zelf naar een Marks & Spencer!

Taste of Britain

In de winkels in Amsterdam en Den Haag staan deze zomer in het teken van de Engelse keuken. Marks & Spencer verkoopt dat toch al? Ja, nu nog meer! Veel traditionele recepten zijn gebruikt maar wel met een moderne twist. Zo is er fanalen verkrijgbaar voor een picknick, de barbecue, de maaltijd en koekjes en snoepgoed. Denk dan aan ‘bacon, apple & potato pork pie, treacle & ale sauce & marinade en all nutter erin mess short bread. Als je die namen al leest krijg je toch wel een beetje trek?

In mijn tasje

Een cucumber & mint relish, smokey tomato sauce, lamb & mint handcooked chips, wildflower honey honeycomb en cherry bakewell tarts. De relish gebruikte ik in Wraps met babyboerenkool en komkommer mint relish met gerookte kip, babyboerenkool in wraps en op de boterham met kaas. Erg lekker en fris! De smokey tomatosauce gebruikte ik ook veel, het gaf een heerlijke rooksmaak. Al de snacks zijn natuurlijk gelijk opgegaan tijdens de vakantie. De lamb & mint chips vonden we qua naam vreemd klinken… Lamsvlees met mint smaak voor chips, maar dat was eigenlijk subtiel, lekker en een niet te overheersende smaak. De cherry bakewell tarts waren als één van de eerste dingen tijdens onze vakantie op… Koekjes, dat kunnen die Engelsen wel maken. Honeycomb kende ik nog niet maar ook dat, heerlijk! Kortom, ik moet echt gauw naar Marks & Spencer!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.