Libelle Lekker Augustus 2015

Libelle Lekker Augustus 2015Deze keer hoefde ik niet eens naar België om de nieuwe Libelle Lekker te kopen. Sinds kort heb ik een abonnement op het megapakket van Tijdschrift.nl en daar zit nu ook maandelijks de Libelle Lekker bij (net als de Vlaamse Flair en Libelle). Voor mij was die toevoeging net datgeen wat me over de streep trok om een abonnement te nemen op het digitale tijdschriften pakket. Digitaal lezen is toch net even anders dan op papier. Maar goed, nu heb ik dus gewoon de nieuwe Libelle Lekker en daar staat natuurlijk weer genoeg lekkers in.

In deze Libelle Lekker

Augustus is natuurlijk nog volop een vakantiemaand dus er staan allemaal luie zomergerechtjes in dit nummer zoals allerlei lekkers met taco’s en tortilla’s. Ook Ilse en Wim denken aan de zomer en geven antwoord op de vraag ‘hoe breng je de zomer op je bord?’. Verder gaat Libelle Lekker op onderzoek naar de nieuwste trend: kookles op reis en lees je alles over een andere nieuwe trend: inmaken. In het weekend ga je de lekkerste homemade ijsjes maken en maak je in 60 minuten een paprikapannetje (terwijl je doordeweeks in 20 minuten een smeuïge paprikacrème maakt).

Ook lekker!

De lekkerste adresjes van foodies Wim en Nathalie in Brussel en breng pit in je keuken met de smaak van Thailand. Wijnexperts Maya neemt je mee naar de Champagne-streek, krijg je les in het barbecueën van de koks van de BBQ-academy en wat zijn nu die lekkerste stops langs de Route du Soleil? Natuurlijk krijg je ook de 12 doordeweekse toppers, lees je alles over de nieuwste keukentrends en kookboeken en lees je alles over de keukenklassieker van deze maand: zeezout van La Baleine.

ps. Volgend nummer van Libelle Lekker schijnt weer helemaal vernieuwd te zijn, vol nieuwe rubrieken. Ik ben benieuwd!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)