Etos Cup Full of Love thee

Etos Cup Full of Love thee
Ik wist het nog niet, maar sinds kort heeft Etos een eigen theelijn! Maar liefst zeven verschillende kruidentheesmaken, dat moet natuurlijk uitgeprobeerd worden toch? Ik proefde de Cup full of love thee, een mooie naam voor een thee met fijne kruiden.

Etos Cup Full of Love thee

Over de Etos Thee

Etos kent eigenlijk iedereen wel, maar thee en Etos, dat verband leg je niet zo snel. Tot nu dan. Etos heeft een kruidentheecollectie die bestaat uit zeven verschillende biologische theemelanges. Elke dag een andere smaak, of voor elke stemming de juiste smaak. De kruiden worden vanuit de hele wereld verzameld en zijn biologisch geteeld. De zeven verschillende smaken zijn: After Dinner: kruidenthee met venkel, anijs en appel, Good Night: kruidenthee met lavendel, kamille en lindebloesem, Harmony: kruidenthee met hibiscus, kamille en rozen, Love: kruidenthee met vlierbloesem, lindebloesem en rozen, Pure: kruidenthee met anijs, rozemarijn en koriander, Refresh: kruidenthee met pepermunt, zoethout en venkel en Vitalise: groene thee met kaneel, sinaasappel en gember.

Etos Cup Full of Love thee

Etos Cup Full of Love Thee

Ik proefde de Etos Cup Full of Love Thee, die ik toegestuurd kreeg. Het eerste wat opvalt is het ontwerp van de verpakking. Het heeft een mooi design en illustraties. Leuk is de tekst in de flap als je het doosje openmaakt “Enjoy your tea”. Bij het openmaken ruik je dat het een echte kruidenthee is. De Etos Cup Full of Love thee is een romantische bloesemthee volgens de verpakking. Vlierbloesem geeft een zachte, honingachtige smaak, lindebloesem helpt te ontspannen en de geur van rozen maakt het helemaal af. De rozen heb ik niet echt geroken, wel de kruiden van beide bloesems. Naast beide bloesems en rozen kan je ook nog iets van goudsbloem en zoethout proeven. De Etos Cup Full of Love thee is een thee die je op een zonnige avond in alle rust zou moeten drinken samen met je lief (of al mijmerend over je grote liefde).

Etos Cup Full of Love thee

Wat kost de Etos thee?

De Etos kruidentheeën kosten 2,50 per pakje. In de verpakking heb je 20 theezakjes.

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.