Proeven: BROS Bubbels

BROS Bubbels wit
Chocolade proeven, dat doe ik graag en de rest bij mij thuis net zo graag. Kortom de nieuwe BROS Bubbels werden uitgebreid getest door mij, Michel, Britt en Tom. Wat vinden wij van de nieuwe BROS bubbels?

BROS Bubbels melk

Over BROS Bubbels

BROS kent iedereen wel, die melkchocoladereepjes met veel luchtbelletjes er in. Vroeger als kind heb ik al genoeg van gegeten. BROS anno 2015 is nog steeds chocolade met luchtbelletjes, maar dan in veel meer verschillende smaken. Nieuw zijn de BROS Bubbels, chocoladeballetjes in een stazak in twee smaken, melkchocolade bubbels en witte chocoladebubbels met melkchocolade. Net als andere BROS producten worden de BROS Bubbels gemaakt binnen het Nestlé cacaoplan, wat oog heeft voor de leefomstandigheden voor de cacaoboer.

BROS Bubbels doormidden

Wat vinden wij er van

De melkchocolade bubbels vinden we eigenlijk unaniem het lekkerst. Wat mij, Michel en Britt opviel was dat vooral de witte chocoladebubbels zoet waren. Maar als je met een bubbel begint, dan neem je er gelijk wel een paar. Tom zou een zak BROS Bubbels wel mee naar college nemen, want lekker makkelijk om mee te nemen en gewoon lekkere chocolade. O ja, goed om te weten, je hoeft de zak niet in één keer leeg te eten. Op de achterkant van de verpakking vind je namelijk een sticker om de zak mee dicht te plakken, wel even goed kijken.

Wat kost BROS Bubbels?

Een zak BROS Bubbels van 135 gram heeft een adviesverkoopprijs van 1,99. Dit kan wel per verkooppunt verschillen.

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.