Lekker: Corazon Bakery in Amersfoort

Corazon Bakery in Amersfoort
Wat had ik graag in hartje Amersfoort gewoond of gewerkt, dan had ik zeker vaker mijn lunch bij Corazon Bakery gehaald. Een bakkerijtje in echt oude stijl, met nog een hele oude kassa (je kan er ook gewoon pinnen), overal broden, zoetigheden en allerlei ander lekkers. Een winkeltje om je ogen de kost te geven, steeds zie je weer wat nieuws. Zo hebben ze kleine tafeltjes voor in het winkeltje zelf en in het bakkerijgedeelte een grote lange tafel waar je bijvoorbeeld kan ontbijten.

Corazon Bakery is een bakker waarbij het gaat om de goede dingen in het leven, ze hebben zich voorgenomen om dit duurzaam te doen. Dus met veel gebruik van natuurlijke ingrediënten die ook vaak biologisch zijn. Daarnaast probeert Corazon Bakery origineel, verrassend, vers, heerlijk en authentiek te zijn. Taarten worden zelf gebakken natuurlijk en er zijn ook huisgemaakte smoothies en sapjes uit Zeeland. Jam’s worden geïmporteerd uit België en voor de chutneys hebben ze ook weer een mannetje. Als het maar bij hun concept past. Authentiek en heerlijk.

Kortom ben je in Amersfoort, loop dan langs Corazon Bakery om je broodjes of ander lekkers te kopen.

Corazon Bakery
Krommestraat 30
3811 CC Amersfoort
Tel: 033-4617321

* foto van Corazon Bakery

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.