Nieuwe Smaken Spa Bruisend &: Grapefruit en Zwarte Bes

Nieuwe Smaken Spa Bruisend: & Grapefruit en & Zwarte Bes
Water, het wordt steeds populairder, zo komen er steeds meer water-winkels, zijn er water-sommeliers en gaan bekende merken aan het experimenteren met water met smaakjes. Spa is ook zo’n merk. Naast Spa Blauw, Spa Rood en Spa Marie Henriette is er ook de Spa bruisend & lijn. Die lijn bestond al uit de smaken munt en citroen en dat is nu uitgebreid met grapefruit en zwarte bes.

Over Spa Bruisend &

Spa Bruisend & is een water op basis van koolzuurhoudend Spa mineraalwater met een vleugje aroma van dus citroen, munt, grapefruit en zwarte bes. Het heeft geen suiker of andere toevoegingen en bevat geen calorie├źn. Het water van Spa Bruisend & komt uit een natuurgebied in de Belgische Ardennen, vlakbij het plaatsje Spa. Regenwater en sneeuw wordt daar door de natuur gezuiverd tot een mineraalwater met een constante zuivere samenstelling. Aan Spa Bruisend & wordt koolzuurgas toegevoegd.

SPA bij Culiperslunch

Wat vind ik er van?

Ik kende Spa Bruisend & eigenlijk nog niet, Spa zelf natuurlijk wel, maar niet de Bruisend &-lijn. Het is me gewoon niet opgevallen in de supermarkt. Bij de Culiperslunch heb ik al wat mogen proberen en zo’n drankje is natuurlijk altijd welkom tussen al die eterij daar. Toen koos ik voor de citroen en de munt smaak en beide smaken waren verfrissend, zeker omdat het ijskoud werd geserveerd. Een paar weken later kreeg ik ook de nieuwe smaken toegestuurd en die heb ik gelijk maar koud gezet. Spa Bruisend & heeft de herkenbare smaak van Spa Rood, daar proef je eigenlijk het koolzuurgas en dan proef je een vleugje van de toegevoegde smaak. Mijn favoriete smaak blijft citroen, maar dat is ook meer omdat ik dat normaal ook al lekkerder vind dan zwarte bes of grapefruit. De smaken van Spa Bruisend & vind ik echt zomerse drankjes, dorstlessend en je hoeft in ieder geval niet aan verborgen suikers te denken.

Waar te koop?

De vier smaken van Spa Bruisend & zijn inmiddels bij alle bekende supermarkten te koop. Een fles van 1 liter heeft de adviesprijs van 1,05.

(148 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.