Moederdagidee: YourSurprise Chocoladehart met foto

YourSurprise Chocoladehart met foto
Het is al bijna moederdag, alleen wat moet je je moeder nu geven. Moeilijk toch? Ik heb wel een idee. Bij YourSurprise kan je namelijk een gepersonaliseerd moederdagcadeau YourSurpise maken. Om het alvast te proberen voor Brutsellog mocht ik van YourSuprise een chocoladehart met foto maken en voilà dit is het chocoladehart dan. Naast het chocoladehart heeft YourSurprise nog meer ideeën voor moederdag. Hoe makkelijk is dat.

Over het YourSurprise Chocoladehart

Zelf heb ik het kleine chocoladehart van ongeveer 180 gram ontworpen via YourSurprise. Ik koos voor een puur chocoladehart met een toplaag van witte chocolade. Elk chocoladehart heeft namelijk een toplaag van witte chocolade. De foto wordt met volledig eetbare inkt op het chocoladehart geprint. De chocolade die Your Surprise gebruikt is van Callebaut, een bekend Belgisch chocolademerk. Er wordt gebruik gemaakt van chocoladebonen met het QPP keurmerk. Dit is het Quality Partner Program van Callebaut. Het QPP keurmerk zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor deelnemende cacaoboeren. Wat je wel moet weten is dat er boven de 25 graden geen chocolade wordt verzonden. Zodra de temperatuur lager is wordt het direct verzonden.

Hoe werkt het ontwerpen via YourSuprise

Na het kiezen van je cadeau, in mijn geval het chocoladehart, begin je gelijk met keuzes maken.

keuze soort chocolade
In dit geval eerst de keus. Puur met wit voor mij.

keuze achtergrond yoursurprise chocoladehart
Vervolgens kies je uit verschillende standaardontwerpen de achtergrond van je cadeau.

ontwerp yoursurprise chocoladehart
Ik koos voor een simpel ontwerp met een polaroid foto er op. Daarna is het een kwestie van je favoriete foto uploaden, een beetje schuiven, foto groter of juist kleiner maken. Eigenlijk wijst het wel voor zich. Daarna is kan je je chocoladehart bestellen.

yoursurprise kaartje
Voor de definitieve bestelling kan je nog kiezen of je een extra kaartje bij wil voegen met een persoonlijke tekst. Dit kost overigens niets extra. Tijdens het bestelproces kan je aangeven wanneer je het cadeau wilt laten bezorgen. Via een kalender zie je de mogelijke opties. Uiteraard is de bezorging wel afhankelijk van PostNL. In mijn geval kwam het op de gevraagde datum netjes aan, verpakt in een vrolijke verpakking met daarin in bubbelfolie verpakt het chocoladehart. Zo leuk om dat uit te pakken!

Weet je wat nu zo moeilijk is? Het chocoladehart echt gaan opeten… zo zonde van het leuke ontwerp!

Dit YourSurpise chocoladehart van 180 gram kost 14,95 en de bezorgkosten zijn 2,95.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.