Kleinst: KC Go

Karvan Cevitam GO
Vorige maand was ik uitgenodigd voor een persevent van Karvan Cévitam, er werd een nieuw smaakje onthuld. Stiekem ging ik natuurlijk voor Victor Mids. Ik had al zo veel van hem gehoord en ik wilde dat dus wel in het echt zien. Over de dag zelf heb ik al geplogd op LilleDame. Inmiddels heb ik alle smaakjes kunnen proeven en is het eigenlijk wat, een siroopje in een klein flesje?

Karvan Cevitam normaal en klein

Over KC GO

KC Go is een extra geconcentreerde siroop in een klein meeneem flesje wat makkelijk in je tas past. Met één knijp geef je je flesje water een fruitig smaakje. Het is een klein flesje, maar je kan er 30 glazen water en 10 tot 15 flesjes water een fruitig smaakje geven. Daarnaast heeft het kleine flesje een antilekdop, je wilt natuurlijk niet dat je hele tas onder de siroop komt te zitten. Er zijn vijf smaken: aardbei, ijsthee citroen, cactus limoen, rood fruit en citroen. Voor iedereen wat wils dus.

Wat vind ik er van?

De KC Go werd gepresenteerd als eerste super geconcentreerd siroop in een klein flesje. Dat is niet helemaal waar want ik kende de merken Yeau en Tresseire al die beide ook kleine flesjes geconcentreerde siroop hebben en beide heb ik ook al geproefd. Hoe zou dus KC Go zijn? Eigenlijk zoals je gewend bent, je moet goed de verhouding weten om een niet te zoete of een niet te licht drankje te krijgen. De verschillende smaken zijn lekker. Zo is mijn favoriet de KC Go ijsthee citroen en Britt neemt bijvoorbeeld liever de gewone citroen en Michel kiest dan weer voor de aardbei. Wat ons opviel is dat je na het drinken van een groot glas water met een knijp KC Go siroop er in je toch weer snel dorst kreeg. Zou er iets van zout in zitten? Zout schijnt namelijk ook een versterkende factor voor zoet te zijn. Het zou me dus niet verbazen. De flesjes zijn inderdaad handig om mee te nemen, zeker als je toch genoeg water wilt drinken en je eigenlijk liever iets met een smaakje wilt. Zelf weet ik niet of ik snel weer een flesje koop eigenlijk.

Waar te koop en wat kost het?

Inmiddels is KC Go bij de meeste supermarkten verkrijgbaar. Een flesje kost 2,99.

Dit is een verslag van het persevent van KC Go met Victor Mids. Ook ik kom een keer in beeld!

(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Kleinst: KC Go”

Reacties zijn gesloten.