Afblijven: Hands Off My Chocolate Seriously Dark

Hands Off my Chocolate seriously dark

Chocolade proeven, dat is helemaal niet erg om te doen, helemaal als het pure chocolade is, maar dan ook serieus puur met een percentage van 85%! Van het Nederlandse merk Hands Off My Chocolate mocht ik hun nieuwe smaak Seriously Dark uitproberen en deze smaak wil je eigenlijk stiekem niet delen!

Op de verpakkingen staan dan ook allerlei grappige quotes:

Psst… Don’t let anyone become between you and your chocolate

This chocolate is too delicious to share with anyone but yourself

Kortom afblijven dus!

hands off my chocolate quote

Over Hands Off My Chocolate Seriously Dark

85% Cacao, dat is echt serious puur, dus de naam Seriously Dark past goed bij deze chocolade. Wat bijzonder is aan deze reep is dat het slechts 11 gram suiker per 100 gram chocolade bevat, dit schijnt echt weinig te zijn dan de standaard. Daarnaast is het ook nog het meest ‘guilt free’. De motto ‘less sugar, less guilt’ past dan ook echt bij Hands Off My Chocolate. Overigens is bewezen dat chocolade met een cacaopercentage hoger dan 70% goede eigenschappen heeft door het hoge gehalte aan flavanolen. Dit heeft namelijk een positief effect op onder andere hart en bloedvaten. Allemaal redenen dus om de Hands Off My Chocolate Seriously Dark helemaal voor je zelf te houden en dat staat ook op de rondjes chocolade “MINE”.

alle smaakjes hands off chocolate

Over het merk: Hands Off My Chocolate

Hands Of My Chocolate is een Nederlands merk wat sinds eind 2013 de meest lekkere en meest eerlijke Belgische chocolade maakt in de vorm van een rondjes-reep. Naast de Hands Off My Chocolate Seriously Dark zijn er nog vijf andere smaken, namelijk: white meets milk, melting milk, milk meets dark, friendly dark en double dark (70% cacao). Overigens heeft Hands Off My Chocolate in 2014 de Pentawards gewonnen, een prestigieuze internationale verpakking-prijs.

Wat vind ik er van?

Ja, dit is hoe pure chocolade moet zijn! Heel erg bitter vind ik het niet, het heeft voor mij echt die vertrouwde chocoladesmaak, anders dan de repen (en paaseitjes) waar ik soms zelfs een beetje een grondsmaak proef. De chocolade heb ik trouwens wel gedeeld en zelfs mijn vriend die liever melk of witte chocolade wil vindt dit ook een lekkere chocolade en wil er meer van. Verder vind ik de verpakking en de vorm van de reep echt gaaf en denk je dat die rondjes moeilijk af te breken zijn? Nee hoor!

Hands Off My Chocolate is te koop bij onder andere Albert Heijn en Deen en op Schiphol Airport.

(142 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Afblijven: Hands Off My Chocolate Seriously Dark”

  1. Ik ben inmiddels helemaal verslaafd aan deze chocolade! Vaak heeft pure chocolade een echt bittere nasmaak. Deze chocolade heeft een lange, volle, zachte nasmaak. Heb lang gezocht en allerlei merken uitgeprobeerd. Uiteindelijk deze gevonden en echt waar: ‘hands off!’ Ik heb de Friendly Dark (50% cacao) en Double Dark (70% cacao) gekoscht en ga zeker de Seriously Dark proberen. De 50% en de 70% bevatten wel meer suikers logischerwijs want hoe minder cacao, hoe meer suiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.