T-Sac theezakjes

T-Sac theezakjes
Ik drink graag thee en probeer ook graag losse theetjes alleen een thee-ei dat vind ik eigenlijk niks. Bij mij komt er altijd wel iets van theeblaadjes uit de gaatjes van zo’n thee-ei of theezeef. Kortom ik moest op zoek naar een alternatief, die had ik had ik vroeger wel namelijk de losse theezakjes van Pickwick maar die worden niet meer verkocht. Bij verschillende zaken kwam ik al grote formaten theezakjes tegen voor in de theepot maar voor alleen een eenpersoonskopje kon ik ze niet vinden tot ik ze onlangs ontdekte bij de Ekoplaza. Je kent het vast, je bent op zoek naar iets anders en in je ooghoeken zie je opeens iets handigs liggen, dat had ik dus!

Bij de Ekoplaza verkochten ze theezakjes van T-Sac, een Duits Merk, in verschillende formaten en ook de allerkleinste formaat werd verkocht! Ha, dat moest in mijn mandje.

Over T-Sac

T-Sac zijn papieren theefilters. De filters zijn biologisch afbreekbaar en zijn chloorvrij en ongebleekt. Dus beter voor het milieu. Waarom zou je een papieren theefilter gebruiken in plaats van bijvoorbeeld een thee-ei? Het voorkomt dat losse blaadjes in de thee komen, maar ook dat de theeblaadjes meer ruimte hebben om zich te ontvouwen wat ten goede komt van de aroma van de thee. Daarnaast hebben de papieren theefilters een neutrale smaak (een netje kan bijvoorbeeld nog de smaak van de vorige thee bevatten). Er zijn vier formaten T-Sac’s: nr. 1 voor kopjes, glazen en mokken, nr. 2 voor kleine theepotten, nr. 3 voor normale theepotten en nr. 4 voor jumbo-theepotten. De prijzen van de filters willen nog wel eens verschillen tussen de verschillende webshops, maar reken op een prijs van rond de 3,00 tot 3,50 voor 100 zakjes.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.