Echt Eten 2 – Jonathan Karpathios

Echt Eten 2 Jonathan Karpathios Als Jon in FrankrijkNa het allereerste boek van Jonathan Karpathios, eigenaar en chef-kok van Vork en Mes, is nu Echt Eten 2 verschenen! Nadat je in Echt Eten de favoriete recepten van Jonathan Karpathios hebt gekregen neemt hij je in Echt Eten 2 mee naar het zuidwesten van Frankrijk en leert hij daar van zijn beste vrienden nieuwe inzichten. Kortom een boek dus waar je veel kan leren.

Echt Eten 2 Jonathan Karpathios Als Jon in Frankrijk inkijkje recept

Over het boek: Echt Eten 2

Echt Eten 2 heeft als ondertitel Als Jon in Frankrijk. Jonathan Karpathios is afgereisd naar zijn bijzondere vrienden Sandra en Santi. Zij werken in samen met de natuur en hun leven inspireerde Jonathan en gaf hem nieuwe inzichten en dat heeft hij omgezet in meer dan 100 recepten. Na de inleiding en de hoofdstukken jouw eerste stap naar echt eten en het hele jaar lekker is het boek ingedeeld in de vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Recepten worden afgewisseld met foto’s van de gerechten, met foto’s van de streek, met sfeerfoto’s. Heel afwisselend en met verhalen en weetjes van de verschillende recepten en ingredi├źnten. De recepten zijn stapsgewijs beschreven. Op enkele recepten na hebben de recepten een foto van het uiteindelijke gerecht.

Echt Eten 2 Jonathan Karpathios Als Jon in Frankrijk inkijkje sfeerbeeld

Wat vind ik van het boek?

Wat ik zelf een leuke toevoeging vind aan het boek is het hoofdstuk jouw eerste stap naar echt eten. Hierin staat een stuk over hoe je aan de gang kan gaan met de vierkante meter moestuin. Zeker nu het moestuinieren door een actie bij een grote supermarktketen heel populair is geworden. Je krijgt voor je vierkante meter moestuin handige tips van Jon. Verder vind ik Echt Eten 2 echt zo’n kijk- en lees-kookboek, van de verhalen van Jonathan wordt je enthousiast om ook te kijken hoe het anders kan, in ieder geval begin ik nu voor het tweede jaar aan een klein moestuintje op mijn zolderbalkon en ben supertrots als ik een vers worteltje uit de grond kan trekken of verse sperziebonen kan plukken.

Titel: Echt Eten 2
Auteur: Jonathan Karpathios
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789045204185
Winkelprijs: 29,95

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.