200 Exotische Afslankrecepten

200 Exotische AfslankreceptenBen ik op dieet? Daar lijkt het wel op met al die dieetboeken waarover ik de afgelopen tijd heb geschreven, maar niets is minder waar hoor, ik ben gewoon op zoek naar lekkere recepten en als die ook nog eens gezond zijn en je kan er mee afvallen dan is het mooi meegenomen. En sowieso is het nu de tijd van het jaar dat de meeste dieetboeken verschijnen. Zo kreeg ik van de site Leuk Afvallen hun nieuwste digitale kookboek: 200 Exotische Afslankrecepten.

Over 200 Exotische Afslankrecepten

200 Exotische Afslankrecepten is een digitaal kookboek, dat wil zeggen dat je het kookboek op een e-reader, mobiel of tablet kan lezen. Na een inleiding over hoe je kan afvallen met het kookboek beginnen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in: recepten uit Azië, recepten uit Latijns & Midden Amerika en recepten uit het Midden Oosten en Noord Afrika. Deze hoofdstukken zijn vervolgens weer verdeeld in de verschillende landen. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en voorzien van een foto van het resultaat. De recepten uit 200 Exotische Afslankrecepten hebben als waarden meegekregen: relatief weinig koolhydraten, relatief weinig verzadigde vetten, gematigde hoeveelheid calorieën, natuurlijke ingrediënten, veel goede vitaminen en mineralen en focus op genieten.

Wat vind ik van het boek?

Het boek biedt een verscheidenheid aan recepten uit verschillende landen alleen vind ik het minder een boek met afslankrecepten. Reden? Ik mis dan de voedingswaarden bij de recepten, iets waar de afvallers toch mee bezig zijn is het tellen van calorieën of andere dingen zoals de hoeveelheid koolhydraten in gerechten. Verder vind ik de foto’s van de gerechten wat klein, zo heb je het idee dat je veel tekst in het boek hebt en je wilt ook afwisseling tussen foto’s en tekst. Uit de recepten kan ik wel inspiratie halen, aangezien deze divers zijn.

Titel: 200 Exotische Afslankrecepten
Auteur: Suzanne van der Linden & Daniel Mulder
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Leukafvallen.nl!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.