Havermoutje – Pascalle Bonnier en Mathijs Kok

Havermoutje - Pascalle Bonnier en Mathijs KokHavermout, eigenlijk doe ik er niet zo veel mee, als ik zo terugkijk op Brutsellog heb ik drie recepten met havermout gemaakt en die zijn eigenlijk wel vrij recentelijk. Wie weet ga ik dus wel meer havermout eten, in ieder geval helpt het boek Havermoutje me wel aan de nodige inspiratie want er is veel meer mogelijk met havermout dan ik dacht en ook nog eens gezond en eenvoudig te bereiden.

Over Havermoutje

In 70 recepten laten de schrijvers Pascalle en Mathijs de mogelijkheden zien van havermout.

Inkijkje Havermout
Na de inleiding is het boek ingedeeld in Havermout voor dummies, hierin lees je alles wat je over havermout moet weten. Na enkele basisrecepten beginnen de recepten voor verschillende momenten van de dag: ontbijt, lunch, snacks en diner. De recepten zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto van het gerecht. Bij verschillende recepten krijg je nog handige tips en punten waar je bij het recept moet opletten.
Inkijkje Havermout

Wat vind ik van Havermoutje?

Ik vind het knap dat er zoveel verschillende gerechten bedacht kunnen worden met havermout als hoofdingrediĆ«nt. Je hebt in ieder geval genoeg recepten die echt verschillend zijn van elkaar. Wat ik verder leuk vind aan het boek is dat het boek echt bij Havermoutje het blog hoort. De stijl, de fotografie en de teksten het hoort gewoon bij elkaar. Wat ik ook leuk vind is de indexpagina, hierin staan ook nog eens kleine foto’s van de recepten dat maakt het eens wat anders dan de indexpagina’s met alleen tekst. Kortom binnenkort de keuken in om ook zelf met havermout aan de gang te gaan!

Titel: Havermoutje
Auteur: Pascalle Bonnier en Mathijs Kok
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789048825844
Winkelprijs: 19,99

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.