En Nu Word ik Slank – Mieke Kosters

En Nu Word ik Slank - Mieke KostersVolgens mij is de Flair Fit & Slank challenge halverwege. In zes weken tijd leer je van Mieke Kosters, Eibertje en Jesse hoe je je leefstijl veranderd en daarbij ook nog eens afvalt. Bij deze challenge hoort natuurlijk ook een boek: en nu word ik slank.

Over het boek: En nu word ik slank

En nu word ik slank is inmiddels het vierde boek wat Mieke Kosters heeft geschreven. Ook in dit boek laat Mieke Kosters je zien dat je zonder dieet ook kan afvallen. Hoe ze dat doet? Maak goede voornemens met jezelf. En nu word ik slank is ingedeeld in drie delen: De Warming-Up, Het Echte Werk en Cooling-Down. In De Warming-Up lees je alles over een kwestie van kiezen en krijg je eerste hulp bij lastige situaties. In Het Echte Werk lees je dat de weegschaal niet alles is maar de stappen die je neemt, leer je je eigen dieetgoeroe te zijn en leer je hoe je van die eetdrang af komt. In het laatste deel De Cooling Down lees je hoe je zelf weer verder gaat, ook als het even tegenzit.

En Nu Word ik Slank - Mieke Kosters

Hoe ga je dan aan de slag?

Per week werk je eigenlijk een hoofdstuk door. Je leest goed en doet de opdrachten en denk nu niet ik doe alles even in een weekje, nee gewoon stap voor stap, week voor week want zo kan je echt vooruitgang boeken.

Indeling van een hoofdstuk

Per hoofdstuk / week krijg je een aantal inzichten over het hoe en waarom van eten en waarom je eigenlijk net dat ene stukje teveel naar binnen werkt. Je krijgt opdrachten om meer inzichten te krijgen in jezelf en natuurlijk een aantal recepten die lekker en natuurlijk gezond zijn. Je leest verhalen van mensen die eerder succesvol de methode van Mieke Kosters hebben gevolgd en krijgt allerlei lijstjes. Elk hoofdstuk is net even anders.

En Nu Word ik Slank - Mieke Kosters

Wat vind ik van het boek?

Ik kende Mieke Kosters en haar methode al langer, ik heb dan ook al haar boeken gelezen en heb zelfs een tijdje een Facebookgroep van haar gevolgd. Ben ik slanker geworden, uhm niet echt, misschien een kilo lichter, maar ik ben niet zwaarder geworden. Eigenlijk weet ik ook wel dat elk pondje door het mondje gaat, dat bewegen belangrijk is en dat je na één koekje geen tweede koekje hoeft te nemen. Dit boek, en nu word ik slank, doorlezen geeft weer even die inzichten die je nodig hebt en met de succesverhalen van anderen geeft dat net die extra boost om er zelf wat meer vaart achter te zetten.

Titel: En nu word ik slank
Auteur: Mieke Kosters
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789048825523
Winkelprijs: 9,95

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.