Nieuw op Brutsellog: Brutsellog Maps

Brutsellog Maps

Er is iets nieuws op Brutsellog: Brutsellog Maps op deze gepersonaliseerde Google Maps heb ik alle adressen (van plekken die nog open zijn) gepind waar ik ooit heb gegeten. Het was zo leuk om te maken en nu het af is ben ik er ook wel trots op, al die pinnetjes op de kaart.

Het Idee voor Brutsellog Maps

Het idee voor Brutsellog Maps vond ik bij Culi Sandra. Alleen hoe heeft ze dat gedaan? Kortom googlen naar hoe je dat nu maakt.

Aan de gang

Ik had het al snel gevonden en daarna begonnen met alle adressen waar ik ooit heb gegeten te zoeken op Brutsellog. Dat bleken er toch best veel. Ondertussen was Michel al bezig om te kijken hoe je je eigen persoonlijke Google Maps op je eigen site kon embedden. Dat bleek niet zo moeilijk te zijn want dat is een optie op de Google Maps engine. Zelf was ik bezig met welk adres hoort in welke categorie en wat als je er ooit hebt geluncht en een high tea hebt gedaan? In dat laatste geval komt de high tea boven aan. Sowieso blijkt dat ik nog best wel wat te ontdekken heb in Nederland.

Hoe werkt het?

Als je op Brutsellog Maps komt dan zie je gelijk alle pins waar ik ooit ben geweest. Je kan in en uitzoomen natuurlijk en klikken op een pin. Je ziet dan de link naar mijn Brutsellog post en de extra informatie die Google er zelf bij geeft. Ben je gerichter op zoek, dan kan je de categorieën links bovenin in of uitschakelen. De categorieën die ik heb bedacht zijn: afhaaladresjes, restaurants, high tea, Indonesisch, lunchen, workshops en koffie & thee. Kortom genoeg te ontdekken!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Nieuw op Brutsellog: Brutsellog Maps”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.