Leuke Bakspullen van Mein Cupcake!

Mein Cupcake bestelling

Bakspulletjes, eigenlijk kan je er nooit genoeg van hebben toch? Alleen zoek je natuurlijk wel naar net die ene speciale baktool die je niet zomaar ergens anders ziet of ben je op zoek naar iets dat je alles hebt om koekjes te bakken tot het verpakken toe. Zo’n webshop is MeinCupcake.de, een webshop met alles op het gebied van bakken: ingrediënten, bakbenodigdheden, fondanten, verpakkingsmaterialen, te veel om op te noemen. Van Mein Cupcake kreeg ik een uitnodiging om hun webshop uit te proberen, leuk! Dat werd dus zoeken, kijken en bedenken wat ik wilde maken…

Wat bestelde ik?

Eerst antwoord op de vraag wat wil ik maken: koekjes! Wat heb je nodig om koekjes te bakken? Beginnen met de bakbenodigdheden: bakfolie van Städler en een deegroller van PME om goed fondant mee uit te rollen, maar ook om koekjes deeg fijn uit te rollen. Daarna de ingrediënten: mix voor cookies van Funmix en karamelstukjes ook van Städler. De koekjes moeten er natuurlijk wel leuk uit zien en bij de koekjesstempels zag ik deze leuke uilenstempel van Birkman. Natuurlijk eet ik al die koekjes niet zelf op en een paar wil ik dan ook cadeau geven. Verpakking en versiersels zijn er genoeg te vinden op Mein Cupcake, dus een doosje met maskingtape is ook welkom! Kortom binnenkort worden er hier uilen-koekjes gebakken!

winkel cakemart keulen

Over Mein Cupcake

Min Cupcake is een Duitse webshop met inmiddels een Engelse, Franse en Oostenrijkse webshop. Hopelijk steken ze binnenkort ook de grens over met een Nederlandse webshop want ze hebben echt heel veel leuke dingetjes. Het bestellen via de Duitse site gaat ook snel, via DHL is je pakketje in ongeveer 2 a 3 dagen bij je thuis en is goed te volgen via de track en tracing van DHL. Wil je echt een kijkje nemen in de winkel van Mein Cupcake, dat kan! In Keulen is Cake Mart te bezoeken in de Severinstraße 138. Nu wil ik dus eigenlijk wel eens naar Keulen om er een kijkje te nemen, we hebben een groene milieusticker dus dat moet wel een keer lukken!

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Leuke Bakspullen van Mein Cupcake!”

Reacties zijn gesloten.