Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen

dat is lekker kruiden en specerijen coverBen je nog op zoek naar een leuk cadeau voor die ene hobbykok in je familie, voor een leuke prijs? Er is nu weer een leuke nieuwe kookboekenserie uitgekomen: Dat is Lekker! met kookboekjes in allerlei onderwerpen. Zo zijn nu al verschenen: kruiden & specerijen, sauzen, vegetarisch en wild. Begin volgend jaar verschijnen er nog meer in deze serie. Inmiddels heb ik uitgebreid in een deel van Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen gelezen. Een heerlijk boekje vol recepten en handige weetjes.

inkijkje kruiden en specerijen

Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen

Kruiden en specerijen zijn heel belangrijk in de keuken alleen hoe moet je er mee omgaan? Dan moet je eigenlijk wel meer weten van kruiden en specerijen. Het boekje Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen heeft al die weetjes verzameld. Kruiden & Specerijen begint met een inleiding over onder andere bewaren en roosteren, kruiden drogen en fijnmaken. Vervolgens zijn de recepten in gedeeld naar de verschillende smaaksoorten: harmonieus & mild, fris & geurig, aards & oosters, scherp & heet, etherisch & fruitig en zoet & troostend. Bij elk hoofdstuk krijg je eerst uitleg over de verschillende kruiden en specerijen die in de recepten van dat hoofdstuk worden gebruikt. De recepten zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto.

Wat vind ik van het boek

Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen is echt een boekje wat je cadeau doet eventueel samen met allerlei zakjes exotische kruiden en specerijen. Het is niet een heel dik boekje, maar het biedt wel veel recepten (veertig stuks) en leuke weetjes. Kortom een superleuk cadeautje voor iedereen die van koken houdt!

Titel: Dat is Lekker! Kruiden & Specerijen
Auteur: Hans Gerlach
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789045204598
Winkelprijs: 6,99

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.