Echte Mannen Dieet – Dave Myers & Si King

Cover Echte Mannen DieetJe kent Dave Myers en Si King misschien wel van de Hairy Bikers, op tour door Engeland of door Europa om al het lokale lekkers te ontdekken. De kilo’s kwamen er aan en nu hebben ze The Hairy Bikers omgedoopt tot The Hairy Dieters. Dave en Si zijn aan het diëten geslagen en zijn afgevallen en hebben gewoon met hun welbekende stevige trek gegeten. Hoe? De recepten hebben ze verzameld in hun boek: Echte mannen dieet met gelukkig als onderschrift (stiekem ook voor vrouwen).

Echte Mannen Dieet inkijkje

Over Echte Mannen Dieet

Ja ja, afvallen en lekker eten dat lukt die mannen nooit. Toch wel, Dave en Si hebben hun liefde voor koken niet opgegeven en hebben geen honger geleden. Ze hebben met aanwijzingen van voedingsdeskundigen wat veranderingen in hun kookgewoonten aangebracht en die waren al voldoende om kilo’s kwijt te raken. De recepten in dit boek zijn zo caloriearm mogelijk gemaakt. Het boek Echte Mannen Dieet begint dan ook met allerlei tips om een dunnere versie van jezelf te worden. Daarna beginnen de recepten, ingedeeld in: ontbijt & lunch, eenpansgerechten, grillen & roosteren, uit de oven, stoofschotels, groenten & salades, fakeaways, pasta & rijst, toetjes, taarten & cakes, lunchtrommel & snacks en menu’s voor de eerste week. Elk hoofdstuk begint eerst met afvaltips van Dave en Si en daarna natuurlijk de recepten met een korte inleiding en het aantal calorieën per portie. De recepten zijn stapsgewijs beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

Echte Mannen Dieet inkijkje

Wat vind ik van het boek?

Zo wil ik wel diëten, al die gerechten zien er zo lekker uit! Niet een zielig blaadje sla met een mini stukje vlees, maar echt eten (maar dan met minder calorieën). Na de feestdagen beginnen de meesten natuurlijk weer met de goede voornemens waarbij kilo’s kwijtraken waarschijnlijk hoog op de verschillende lijstjes staan. De recepten en de tips van Dave en Si uit Echte Mannen Dieet helpen je echt en doordat ze ook zo lekker zijn lukt het je ook!

Titel: Echte Mannen Dieet, voor iedereen met stevige trek
Auteur: Dave Myers & Si King
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789021558196
Winkelprijs: 17,50

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.