Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek

Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek CoverSinds 1995 is Lidl in Nederland begonnen als discount-supermarktketen (tijd voor een feestje dus volgend jaar. In Duitsland werd de eerste Lidl supermarkt al in 1973 geopend en eigenlijk bleek Lidl een ongekend succes te zijn en het wordt maar hipper en hipper. Tijd voor een kookboek! Nu is er dan een echt Lidl-kookboek: Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek met meer dan 100 recepten met ingrediënten uit het basis assortiment van de Lidl.

Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek

Over Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek

Al een paar jaar op rij is de Lidl uitgeroepen tot de beste supermarkt op het gebied van groente en fruit. Goede producten en daar moet je dan ook wel lekker mee kunnen koken. Heb je zin in Oosters of juist Italiaans of zoek je een slank gerecht of eigenlijk vegetarisch. Het staat er in. De recepten in Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek zijn na het deel ‘handig om te weten’, ingedeeld in bits & bites, seizoenen, kids, slank, oosters, Italiaans, snel & simpel en vegetarisch. De recepten hebben een foto van het resultaat en vaak ook handige tips en weetjes. De recepten zijn stapsgewijs op een korte, duidelijke manier beschreven.

Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek

Wat vind ik van het boek?

In het dorp waar ik woon is helaas geen Lidl, terwijl het toch wel een groot dorp is en er genoeg mensen zijn die er graag een Lidl hebben. Om een lang verhaal kort te maken, ik kom dus niet heel vaak bij de Lidl, maar om me heen hoor ik inderdaad dat Lidl hip is! Dus al er eentje in de buurt is zal ik er eens induiken. Het boek staat vol diverse gerechten, die helemaal niet moeilijk te maken zijn. Qua uiterlijk, illustraties is het een eenvoudig kookboek maar er staan sowieso foto’s in wat ik bij een kookboek wel belangrijk is. De prijs van het kookboek (zeker voor een kookboek met +100 recepten) is goed. Kortom leuk om cadeau te geven aan de Lidl-addict.

Titel: Het Grote Ongeautoriseerde Lidl Kookboek
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789045207575
Winkelprijs: 14,95

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.