Good Food – Laurianne Ruhé

In 1 maand een betere versie van jezelf worden… Wie wil dat nu niet? Dat voeding een grote invloed heeft op je lichaam is wel bekend maar wat is nu gezond en wat kan je beter laten staan? Heel veel dingen liggen voor de hand zoals vette snacks, snoepgoed en drankjes met suiker. In Good Food laat Laurianne Ruhé zien dat er voor elke ongezonde gewoonte een gezond alternatief bestaat die vaak ook nog lekkerder is! Nou als dat zou kunnen.

Over het boek: Good Food

Good Food is een boek die je laat nadenken over je lichaam en over je eetpatroon. Alleen gezond eten is vaak zo’n drempel want het is natuurlijk zo lekker en je ‘moet’ het gewoon eten. De enige regel in het boek is eigenlijk de 80/20 regel, 80 procent gezond en 20 procent voor die uitspattingen. Hoe je die regel toepast leer je in dit boek, want gezond eten is ook luisteren naar jezelf. Het boek is ingedeeld in drie delen: Good Food, over het waarom en de voordelen, Transisition, over hoe je gemotiveerd raakt en wat zou je standaard in huis moeten hebben en Feel Good Food met allerlei handige voedingstips en recepten. De recepten in het boek zijn duidelijk geschreven, door iedereen te maken en voorzien van een foto van het resultaat.

Wat vind ik van het boek?

Good Food is een boek die je aan het denken zet. Wat eet ik eigenlijk echt op een dag en wanneer voel ik me minder in mijn vel en wat at ik eigenlijk toen. Door allerlei dingen te noteren krijg je een beter inzicht in jezelf. Verder is het boek informatief. Zo krijg je er een seizoenskalender erbij met een overzicht van alle groenten in het seizoen en lees je wat de gezondheidsvoordelen zijn van verschillende ingrediënten die gebruikt zijn in de recepten. Zeker nu al die goede voornemens voor het nieuwe jaar al weer bedacht worden is dit boek wel het steuntje in de rug om die goede voornemen om gezond te eten het hele jaar door te zetten!

Wie is Laurianne Ruhé?

Laurianne is voedingscoach bij haar bedrijf GoodFoodTransition. Ze richt zich op de positieve verandering die Good Food kan betekenen voor mens en maatschappij. Haar boodschap: het hoeft niet moeilijk te zijn om gezonde voeding blijvend in je leven te passen. 1 Verandering per dag zijn er al 365 per jaar!

Titel: Good Food
Auteur: Laurianne Ruhé
Uitgever: Scriptum
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789055949427
Winkelprijs: 22,50

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.