Stuur een kaartje met Pickwick en Hallmark

Pickwick Hallmark

Deze actie wilde ik graag met je delen, door thee te drinken kan je iemand anders blij maken met een kaartje die bij hem of haar in de bus valt!

Theemaker Pickwick en kaartenmaker Hallmark zijn deze feestdagen een samenwerking aangegaan. Met een code die je vindt op een verpakking uit het Pickwick zwarte thee assortiment kan je via Hallmark gratis een echte kaart naar iemand versturen. Je kan een kaartje kiezen uit de hele collectie of je kiest een speciaal ‘tea wishes’ kaartje die speciaal voor deze actie is ontworpen. Wat is nu leuker om gewoon thuis een kaartje te ontvangen, zeker in deze donkere maanden!

De actie is van toepassing op English, Earl Grey, Ceylon, Dutch en Mild Black. Er zijn 5 miljoen actieverpakkingen en de actiecode is te gebruiken tot 1 mei 2015!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)