Allerhande Kerst 2014

plaatjeWeet jij al wat je straks met de kerstdagen op tafel gaat zetten? Veel mensen zijn al druk bezig met ideeën op doen en zelfs al aan het proefkoken voor kerst. Ik ben zo iemand die eigenlijk pas op het laatste moment beslist wat ik ga eten met kerst, maar ideetjes opdoen is natuurlijk altijd leuk… en dat kan net als elk jaar met een dubbeldikke Kerst Allerhande.

In de Allerhande Kerst

Samen koken, eten & genieten dat is het thema van deze kerst Allerhande en met 60 recepten vind je vast wel iets om samen te koken en vooral om van te genieten tijdens de feestdagen. De recepten zijn ingedeeld over de verschillende gangen van het kerstmenu: 5x feestelijke voorgerechten, 5x lekker licht, 5x verrukkelijk vega, 5x kerstklassiekers, 15 x bijgerechten, 5x nagerechten en 8x hapjes. Verder ook nog ideeën voor een gourmetmenu, een klassiek menu met een twist en een hapjesbuffet Naast al dat lekkers voor kerst krijg je ook al een aantal lekkere recepten voor oud en nieuw, daarvoor draai de Allerhande even om en dan lees je de oudjaarspecial met onder andere een recept voor oliebollen.

Allerhande bijgerechten alledaagse groenten kerstheld

Net als altijd

Lees je ook alles over de favorieten en nieuwe producten bij Albert Heijn en rond de feestdagen is er natuurlijk genoeg nieuws in de winkel. Verder ook proef het seizoen met deze keer cranberrycompote, leer je stap voor stap een koekhuisje maken (ken je het nog die proef in Heel Holland Bakt 2?) en krijg je in Allerhande wijnvragen antwoord op hoe je de perfecte feestwijn kiest.

Waar?

Net als altijd haal je de Allerhande gratis bij de Albert Heijn of download je de Allerhande gratis op je tablet via de app!

(315 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.