Feestelijk: Teabar Santa’s Choice

Teabar santa's Choice
Thee met een smaakje, ik ben er gek op… Ik heb dan ook wel genoeg favoriete smaken maar ik kan er sowieso weer eentje aan toevoegen namelijk de Santa’s Choice van de Teabar. Een tijdelijke winterse theesmaak die door de verpakking ook nog eens leuk is om cadeau te geven.

Teabar Santa's Choice

Over Teabar Santa’s Choice

Santa’s Choice is één van de drie winterse smaken die de Teabar dit jaar heeft ontwikkeld. De andere smaken zijn Old Dutch ApplePie (de naam zegt het al appeltaart a la Heel Holland Bakt) en White Delight is gewoon feest in je kopje. Santa’s Choice zelf is een mix van zwarte thee, kaneel, amandel, citroen en rozenbloesem. Het heeft iets weg van koekjes gevuld met spijs. Het is dan ook niet voor niets de favoriet van de kerstman en die van mij en Britt!

Santa's Choice leeg blikje

Over de Teabar

De Teabar heeft thee voor elk karakter. De Teabar ontwikkelt haar assortiment samen met klanten en dit levert dan steeds weer bijzondere theesmaken op. Naast al die lekkere verse theetjes kan je bij de Teabar ook de leukste cadeaus samenstellen zoals onder andere deze Santa’s Choice en de twee andere feestelijke thee-smaken.

Wat kost het dan?

Santa’s Choice, Old Dutch Applepie en White Delight kosten elk € 5,95. Je krijgt ongeveer 50 gram thee in een blikje met schroefdop en in een mooie cadeauverpakking die echt past bij de kerstdagen. De thee is online te bestellen via teabar.nl of je gaat langs in de Teabar winkel op de Haarlemmerdijk 71 in Amsterdam (wat echt een leuke ervaring is).

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.