Leuk Cadeau: Philips Senseo Melkopschuimer

Philips Senseo Melkopschuimer
Op zoek naar een leuk cadeau voor die koffieliefhebber? Een melkopschuimer is dan echt een toevoeging in de keuken, iets wat ik eigenlijk niet had gedacht, maar toch is melk uit een melkopschuimer echt anders dan snel geklopte melk uit een pannetje. Douwe Egberts en Philips hebben samen de Philips Senseo Melkopschuimer ontwikkeld. Past goed bij je Senseo-apparaat, maar natuurlijk past het ook goed bij andere koffiemachines zoals een koffiemachine met bonen of gewoon bij de ouderwetse (en nu weer hippe) filterkoffie die je zelf opschenkt (slow coffee). In ieder geval staat er bij ons ook op doordeweekse avonden een cappuccino of een latte macchiato ’s avond op tafel.

Philips Senseo Melkopschuimer

Over de Philips Senseo Melkopschuimer

De melk wordt in de Senseo Melkopschuimer magnetisch geklopt op de juiste temperatuur. Hierdoor krijg je precies het goede schuim. Zowel warme als koude melk kan worden opgeschuimd. De melkopschuimer heeft een capaciteit van 120 ml en dat is precies genoeg voor 2 cappuccino’s (of 1 latte macchiato). In 130 seconden is je schuim perfect. Met slechts 1 knop kan je dus als snel het perfecte melkschuim maken. De binnenkant van de melkopschuimer heeft een antikleeflaag waardoor de melkopschuimer goed schoon te maken is. De deksel en opschuimer zijn vaatwasmachine bestendig.Goed om te weten is dat de Philips Senseo Melkopschuimer in april 2014 als beste is getest door Kieskeurig.nl.

Philips Senseo Melkopschuimer

Wat vinden wij er van?

De Philips Senseo Melkopschuimer moest vrijwel direct getest worden. Melk er in en gaan. Er zal alleen wat te veel melk in want het maximaal streepje was gemist. De schuim ging dan ook uit het apparaat. Daarna natuurlijk wel de juiste hoeveelheid er in gedaan en voilà de perfecte melkschuim was gecreëerd! Na even de machine te laten afkoelen konden we al snel weer aan de gang voor de volgende latte. Het schoonmaken van de opschuimer zelf, doen we met heet water en dus niet in de vaatwasmachine (als de dood dat het ergens tussen komt en breekt). Britt en Michel, zij maken hier het vaakst de koffie, vinden het beide een erg leuke toevoeging. Sowieso staat er in het weekend ’s avond een latte of cappuccino met melkschuim op tafel en op doordeweekse avonden komt ook steeds vaker een koffietje met vers melkschuim op tafel te staan, want dat is toch wel lekkerder. Kortom echt een leuk apparaat!

Onderstaande YouTube laat zien wat de Philips Senseo Melkopschuimer kan, op de YouTube zie je overigens de Senseo Milk & Twist melkopschuimer:


Bron: YouTube-kanaal Philips.com

melkschuim

Senseo Herfst recept

Met zo’n melkopschuimer ga je natuurlijk ook aan de slag met andere smaken. Onderstaand recept is een recept voor een echte herfstachtige koffie. Wist je overigens dat de Senseo Superior Intense is gewaardeerd met een 8,5.

Cinnamon Sensation
• 100 ml warme melk en melkschuim
• 30 ml Senseo Intense Black koffie
• 1⁄2 theelepel cacaopoeder
• snufje kaneel
• snufje nootmuskaat

• Doe de cacaopoeder in een glas en voeg de kaneel, nootmuskaat en de vers gezette SENSEO® koffie toe.
• Schuim 100 ml melk op in de Senseo melkopschuimer. Schenk de warme melk langzaam in het glas en schep daarna het overgebleven melkschuim er op.
• Decoreer met een snufje kaneel.

melkschuim

Waar te koop en wat kost het dan?

De Philips Senseo Melkopschuimer is onder andere te koop online bij Bol.com. De adviesverkoopprijs is 69,99 maar er zijn natuurlijk ook leuke aanbiedingen mogelijk!

(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.