Voor Jou! Wensrepen

voor jou wensers

Chocolade, al eerder deze week schreef ik al dat je mij daar wel wakker voor kan maken, maar chocolade in de brievenbus vinden als verrassing is eigenlijk nog veel beter! Via de site chocoladegeschenk.nl kan je iemand een chocolade wensreep versturen met een speciale boodschap. Helemaal leuk om zo iemand te verrassen!

Over Voor Jou! Wensrepen

Een reep met een boodschap verpakt in een luxe doosje met een kaartje waarop je je eigen tekst en zelfs foto’s kwijt kan. Een hele verrassing als je dat op je deurmat vindt. De chocolade is van Belgische Callebaut chocolade, chocolade die lekker is en tegelijkertijd een programma ondersteund om cacaoboeren te hepen in een beter bestaan. Voor bijna alle denkbare momenten zoals onder andere verjaardagen, Secretaressedag, Valentijn en moederdag zijn er wensrepen met speciale teksten verkrijgbaar.

Wat vind ik er van?

Voor Jou! chocolade kende ik al wel uit geschenkwinkels met hun chocolaatjes voor verschillende gelegenheden. De wensrepen nog niet, en ook niet dat je deze via Chocoladegeschenk.nl als gepersonaliseerde verrassing kan verzenden. Kortom een leuk idee, zeker nu met deze feestdagen of gewoon als je iemand een warm hart wil toedragen.

Meer over de Voor Jou! wensreep?

Een wensreep weegt 70 gram, wordt verpakt in een zwart, luxe doosje met zilveren opdruk en een kaartje met je eigen tekst. De reep is glutenvrij, maar kan wel sporen van noten bevatten. De chocolade wordt niet verzonden als het buiten warmer is dan 25 graden. Een wensreep kost 6,99 inclusief verzendkosten!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.