Lekker! De Nieuwe Crunch Smaken

Crunch Biskoto, Hazelnoot, Wit

Chocolade, mij kan je er wel wakker voor maken! Ik heb natuurlijk favorieten, maar probeer ook graag andere smaken. Zo mocht ik onlangs de drie nieuwe Crunch smaken uitproberen, helemaal niet verkeerd om te doen. Het merk kende ik natuurlijk al langer, melkchocolade met knapperige granen. Nu zijn er drie nieuwe smaken toegevoegd: biskoto, hazelnoot en wit!

biskotto

Crunch Biskoto, Hazelnoot en Wit

Crunch Wit, witte chocolade met knapperige granen, en Crunch Hazelnoot, melkchocolade met stukjes hazelnoot zijn herkenbare smaken in het assortiment. Crunch Biskoto is net even anders. Biskoto is melkchocolade met stukjes knapperige biscuit (koekjes in de chocolade dus). Het zijn alle drie chocolade tabletten met een stevige bite. De tabletten zijn overigens makkelijk te breken, alleen niet in gelijke stukken, door het patroon op de tabletten.

wit

Wat vinden wij er van?

De Crunch tabletten die ik mocht proberen hebben we natuurlijk met zijn drieën uitgetest, lekker bij een kopje thee of gewoon zo tussendoor. Iedereen had wel een eigen favoriet. Zelf vond ik de Crunch hazelnoot het lekkerst, Britt en Michel vonden beide de Crunch wit het lekkerst (zij zijn dan ook echt gek op witte chocolade). De Biskoto vonden we zelf de minste smaak, dat in tegenstelling wat ik op de social media heb gelezen. Gelukkig heeft iedereen een andere smaak!

hazelnoot

Waar kan ik de nieuwe Crunch smaken kopen?

Deze drie nieuwe smaken zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. De adviesprijs is €0,99. De tabletten zijn 100 gram. Crunch is een merk van Nestlé.

(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)