Nieuwe Smaken: AriZona Half & Half en Green Tea Zero

plaatjeJaren geleden viel ik in de toko voor die vrolijke flesjes van AriZona. De green tea honey was eigenlijk vrijwel direct mijn favoriet en verrast was ik dat weer wat later die thee gewoon in de supermarkt te koop waren. In Amerika waren er al veel smaken verkrijgbaar en langzaam komen al die smaken ook naar Nederland. Sinds kort kan je namelijk twee nieuwe smaken vinden in de supermarkt: Arizona Half & Half en Arizona Green Tea Zero. De smaak Arizona Half & Half heb ik inmiddels geproefd en het is een verrassende afwisseling met de Green Tea Honey.

AriZona Half & Half

Arizona Half & Half is voor de helft gemaakt van zwarte thee en de andere helft is citroenlimonade, vandaar de naam Half & Half. Het is een frisse limonade / ijsthee, die je echt koel moet drinken en zorgt voor een zomers gevoel. Net even anders dan de andere merken citroen-ijsthee. Half & Half, in een fles met een vrolijk geel geblokt design, bevat door de toevoeging van thee minder calorieën dan de gemiddelde limonade. Deze smaak kende ik nog niet en de eerste gedachte was, oei wat zoet, maar eigenlijk viel dat ook weer mee door de combinatie van het friszurige van de citroenlimonade. Een fijne afwisselen voor de Original waar ik zo gek op ben.

AriZona Green Tea Zero

Dit is een thee zonder calorieën en lijkt op de Green Tea Honey. Het is een groene thee met een vleugje honing en ginseng. De fles is crèmekleurig met een Japanse geisha. Ook weer zo’n mooie fles! Deze smaak ken ik nog van vroeger, uit de toko. De smaak is echt vergelijkbaar met de original AriZona ijsthee, alleen met minder calorieën. Fijn!

Over AriZona

AriZona is begonnen in 1971 met de verkoop vanuit een oud Volkswagenbusje en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. Het is een 100% natuurlijke ijsthee zonder kunstmatige, conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen. Het design van de flessen en pakken zijn zo populair geworden dat het een bron van inspiratie is voor allerlei DIY projectjes.

Verkrijgbaarheid

Arizona is nu verkrijgbaar in de smaken: blueberry white tea, lemon, green tea zero, peach, green tea honey (original), half & half en pomegranate green tea. De laatste drie smaken zijn ook verkrijgbaar in 1,5 liter. De kleine flessen AriZona ijsthee (500 ml) hebben een adviesprijs van 1,09. De grote flessen van 1,5 liter hebben een adviesprijs van 1,99.

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)