Nespresso Limited Edition Variations 2014

Nespresso Limited Edition Variations 2014

Het is weer zover: de nieuwe Nespresso Limited Edition Variations zijn weer verkrijgbaar. Elk jaar is het weer een verrassing wat Nespresso tijdelijk toevoegt aan het assortiment. Dit jaar hebben de Nespresso Facebook-fans een keuze gemaakt uit vijf geselecteerde smaken en deze drie, Apple Crumble, Chocolate Mint en Hazelnut Dessert, waren het meest populair. De Nespresso Limited Edition Variations 2014 heeft net als elk jaar als basis de grand cru Livanto.

Nespresso Variations Apple Crumble

Nespresso Limited Edition Variations Apple Crumble

Traditie in een kopje. Apple Crumble is een harmonie tussen de aroma’s van appel en biscuit die de noten van de Livanto versterken. De Apple Crumble, zoals zijn naam al aangeeft, doet denken aan versgebakken appelkruimeltaart.

Nespresso Variations Chocolate Mint

Nespresso Limited Edition Variations Chocolate Mint

Luxe in een kopje. Een combinatie van geroosterde tonen van de Livanto grand cru met aroma’s van donkere, pure chocolade en verse munt.

Nespresso Variations Hazelnut Desserts

Nespresso Limited Edition Variations Hazelnut Dessert

Smaak in een kopje. Hazelnootaroma’s gecombineerd met zoete karameltonen van de Livanto grand cru. Het doet denken aan zelfgebakken zandkoekjes met hazelnoot.

Hieronder zie je een YouTube van deze Variations 2014:

Geproefd? Ja!

Inmiddels zijn de drie smaken geproefd door ons. Op nummer 1 staat Hazelnut Dessert op de voet gevolgd door de Apple Crumble en hekkesluiter Chocolate Mint. Wij houden dan ook wel van bakken en zelfgebakken taartjes en koekjes. Bij alle drie de smaken ruik je subtiel de aroma’s van onder andere hazelnoot, appel (en vanille) en munt. Wat ik zelf verrassend vond is de afdronk van de variation Chocolate Mint. Als laatste ervaar je de munt. De drie smaken zijn net als elk jaar weer verrassend en bijzonder. Leuk om cadeau te geven aan de Nespresso fan of gewoon zelf van te genieten op een winters avondje.

Meer over de Limited Variations

De Nespresso Limited Edition Variations hebben een intensiteit van 6 en gebaseerd op de grand cru Livanto. De variations 2014 zijn tijdelijk verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt). De prijs per etui van 10 capsules is 4,20. Nespresso is verkrijgbaar bij de Nespresso Boutiques en online via Nespresso of Nespresso app.

(165 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)