Testen: Tefal Infiny Press Revolution

Tefal Infiny Press Revolution met accesoires

Gezonde sapjes van fruit en groenten worden steeds populairder. In de supermarkt heb je al keuze uit verschillende combinaties, maar zeg nu zelf die sapjes zijn best wel prijzig. Je kan de sapjes ook zelf maken, je hebt één keer een wat grotere uitgave, maar daarna kan je los gaan met al het fruit en groente van de markt (of uit je moestuin). Zelf mag ik de Tefal Infiny Press Revolution uitproberen en de tassen fruit van de markt zijn niet aan te slepen! Superenthousiast maken we de lekkerste sapcombinaties. Lees mijn ervaringen maar

Infiny Press Revolution druppelstop

De Tefal Infiny Press Revolution volgens Tefal zelf

De tekst op de site van Tefal is kort maar krachtig:

Dit Premium Zilver juweeltje is een ware revolutie in de wereld van sapmachines! Deze slowjuicer haalt 35% meer sap, 30% meer vitamine C en 75% meer anti-oxidanten uit groenten en fruit.

De productvideo van de Tefal Infiny Press Revolution maakt ook meer duidelijk wat deze slow juicer kan:


Productvideo Tefal Infiny Press Revolution

In de doos

In de doos vind je naast de slow juicer zelf, 2 zeefjes (één voor sapjes en één voor sauzen), 2 kannen, waarvan één met een losse schuimstopper, een borsteltje en een receptenboekje met ideeën voor sapjes en sauzen.

Infiny Press Revolution in actie

In je keuken

Het meest verrassende van deze slow juicer is dat het niet zo’n hele grote machine is. De machine gaat juist de hoogte in in plaats van in de breedte. Doordat je losse kannen gebruikt scheelt dat ook weer ruimte als je het apparaat gewoon in je keuken laat staan. Het is dus niet gek om de Tefal Infiny Press Revolution naast je Nespresso machine en waterkoker in je keuken te laten staan.

Infiny Press Revolution pulp

In actie

Wat je er ook in doet, de Tefal Infiny Press Revolution pakt het moeiteloos op. Soms moet je wat zachtere fruitsoorten als eerste doen om er vervolgens een harde soort er achteraan te doen, maar dat is iets wat ook verteld wordt in de gebruiksaanwijzing. Opvallend is dat de machine niet lawaaiig is en snel het fruit kan persen. Zelfs een wortel ging er snel door, terwijl dat toch wel een hardere groentesoort is. De hoeveelheid sap ligt natuurlijk aan de fruit- en groentesoorten die je gebruikt. De pulp die je overhoud is zeker droog, daar kan je nauwelijks meer sap uit krijgen.

Infiny Press Revolution afwas

De afwas

Natuurlijk kost sapjes maken ook afwas. Hierboven zie je wat je allemaal moet schoonmaken. Als je de spullen gelijk na het persen afspoelt en de vezels met het bijgeleverde borsteltje er afhaalt, dan valt het eigenlijk best wel mee.

Infiny Press Revolution sapje

Wat heb ik er in gemaakt?

Vooral sapjes met fruit. Op de markt hebben we lekker veel fruit in geslagen en zijn we aan het combineren geslagen. Een aantal van de sapjes staan inmiddels al op Brutsellog. De combinatie mango, sinaasappel, banaan en appel, het eerste wat we probeerden, was gelijk al een topper, maar ook de aardbei, peer en kiwi was erg lekker en zelfs het drankje met wortels uit eigen moestuin was heerlijk.

Conclusie

Kortom ik ga vaker naar de markt voor fruit en groenten (en zaai maar weer wat extra wortels) om zo vaker een gezonde sap te maken. De Tefal Infiny Press Revolution werkt fijn en maakt weinig lawaai. Van vastlopers hebben we geen last gehad. Kortom een fijne slow juicer. Kom maar op met al die gezonde sapjes!


Video met eigenschappen van de Infiny Press Revolution

De Tefal Infiny Press Revolution is onder andere te koop via Bol.com en kost 219,00.

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.