De Lekkerste Burgers door Harry Belmans & Heikki Verdurme

De Lekkerste Burgers door Harry Belmans & Heikki VerdurmeDit boek kwam ik al een hele tijd geleden tegen in een Belgische supermarkt in een bak met aanbiedingen. We waren net naar een burger-restaurant geweest en het boek kostte slechts 5 euro (koopje dus). Inmiddels heb ik al wat burgers gemaakt uit dit boek, maar eigenlijk veel te weinig. Er is ook zoveel mogelijk qua burgers, het hoeft echt niet alleen met gehakt in ieder geval.

Over het boek: De Lekkerste Burgers

Het geheim van de perfecte burger ontrafelen, dat was de uitdaging waar kok Harry Belmans en culinair fotograaf Heikki Verdurme zich aan hebben gewaagd. Gezonde burgers maken met kwalitatieve ingrediënten, groenten en zelfgemaakte sauzen. Bij elkaar hebben de heren 50 recepten bedacht, allen bijzondere burgers.

Indeling

Het boek is ingedeeld in: relax, veggie, classic, global, deluxe, easy, seafood en terroir. Elk recept bestaat uit twee pagina’s: één met het recept wat in duidelijke stappen is beschreven en één met een foto van de burger zelf.

Wat vind ik van het boek?

Natuurlijk een leuk boek, anders had ik het niet gekocht. Het moest ook wel een aanvulling zijn op de kookboeken die ik al heb (en dat zijn er echt heel veel). De burgers in het boek zijn echt verrassend en leuk is dat er aandacht is gegeven aan vegetarische varianten. Daarnaast is de layout en fotografie heel clean. Best mooi en anders voor een kookboek. Kortom ik ben er blij mee!

Titel:De Lekkerste Burgers
Auteur: Harry Belmans & Heikki Verdurme
Uitgever: Linkeroever
Verschijningsjaar: 2011
ISBN: 9789057203459
Winkelprijs: 19,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)