Happy Healthy Lunch met Rosti Mepal

Lunchbox Elipse, drinkfles justwater, duobeker

De vakantie zit er weer zo’n beetje op voor iedereen. Kortom tijd om te werken aan die vakantiekilo’s. Dat wordt dus weer salades en gezonde yoghurts eten en water drinken. Dat kan met de kleurrijke producten uit de Rosti Mepal lunchlijn. Tijd voor een “Happy Healthy Lunch!

Lunchbox Elipse

Wat heb je nodig voor een Happy Healthy Lunch?

Naast lekkere salades en yoghurts ook producten waar je al dat lekkers in kan doen. Rosti Mepal weet als geen ander waarin. Ik begin met de Lunchbox Elipse.

Lunchbox To Go Elipse

Lunchbox To Go Elipse

Deze lunchbox is mooi van design en past perfect in een gezonde levensstijl. Naast boterhammen kan je er ook salades in meenemen en zelfs complete maaltijden met rijst, pasta of noodles. Je kan de lunchbox namelijk ook in de magnetron doen (zonder de grijze siliconen tussenstuk). Door de twee afzonderlijke delen kan je makkelijk bestek meenemen of nog een extra mueslireep er in doen. In de kleine miniboxjes kan je dressing, croutons of pijnboompitjes meenemen. De elastieken band is natuurlijk stijlvol, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat de lunchbox niet per ongeluk open gaat in je tas.

Lunchbox Elipse

Bij de Lunchbox to go Elipse krijg je al standaard 1 minibox, wil je er meer dan kan je ze per drie er los bijkopen, natuurlijk in de kleur van je lunchbox!

Lunchbox Elipse

Hieronder zie je een video waarin de Lunchbox to Go Elipse wordt gedemonstreerd:

Drinkfles JustWater 500 ml

Drinkfles JustWater

Met deze hervulbare waterfles ben je gezond en milieubewust bezig. De dop blijft op de fles zitten en hoeft eigenlijk alleen maar opengedraaid te worden. Handig dus tijdens het sporten bijvoorbeeld. De fles heeft daarnaast een grote opening waardoor je het makkelijk kan afwassen. In de JustWater drinkfles gaat 500 ml water.

Drinkfles JustWater 500 ml

Bijzonder is het design, het lijkt een beker maar is dus eigenlijk een fles. De drinkopening is op een bijzondere manier verwerkt in deze fles.

Drinkfles JustWater 500 ml

Daarnaast zit er een handige silicone draagband aan de drinkfles zodat je je JustWater drinkfles makkelijk mee kan nemen tijdens het sporten. Uiteraard kan je deze drinkfles natuurlijk gewoon naast je op je bureau neer zetten.

Drinkfles JustWater 500 ml

Hieronder zie je een video waarin de drinkfles JustWater in wordt gedemonstreerd

Duobeker beker to go

Duobeker To Go en Beker To Go

De laatste twee in deze reeks “Happy Healthy Lunch” zijn de duobeker to go en de beker to go. De beker is gewoon een beker zoals we die wel kennen uit onze schooltijd toch? Drinken nam je toch gewoon mee in je beker? In deze beker gaat 400 ml.

Duobeker

De duobeker to go is handig voor een lunch met yoghurt en andere toppings (maak je eigen Yoghurt Barn yoghurts op je werk). De beker heeft zelf een inhoud van 300 ml en 100 ml in het compartiment. Door het compartiment blijft bijvoorbeeld de muesli lekker knapperig tot de lunchtijd.

Duobeker

Alles voor een Happy Healthy Lunch by Rosti Mepal op een rij

Lunchbox Elipse to Go – 14,99
Mini box To Go, set 3 stuks – 4,99
Drinkfles JustWater – 9,99
Duobeker To Go – 7,99
Beker To Go 400 ml – 5,99

Naast de kleuren die je hier op de foto’s ziet zijn er nog veel meer kleuren mogelijk. Neem hiervoor een kijkje op de website van de Rosti Mepal webshop.

(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Happy Healthy Lunch met Rosti Mepal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.