Pickwick Goedemorgen Thee!

Pickwick Goedenmorgen Thee!
Koffie ’s ochtends? Voor mij niet. Op een werkdag neem ik ’s ochtends bij het ontbijt eigenlijk alleen maar een beker melk. Warme dranken en haasten om de trein te halen gaan natuurlijk niet samen. In het weekend kan ik gelukkig wat rustiger aan doen en dus ook de tijd nemen voor het ontbijt en dan staat er ook naast de beker melk een kopje thee klaar. Alleen welke thee is nu echt goed ’s ochtends? Pickwick heeft daarom in haar Herbal Goodness lijn de Goedemorgen thee ontwikkeld. Kortom die moesten we maar eens proberen.

Pickwick Goedemorgen Thee!

Over de Pickwick Goedemorgen Thee

Wat is dat nu een thee speciaal voor de ochtend? Eigenlijk gewoon een kruidenthee met een melange van citroenmirte en munt (daarnaast ook citroenmelisse, groene rooibos, braamblaadjes, citroengras, brandnetel en citroenschilletje). Kortom een hele verfrissende en verkwikkende melange. Naast de Goedemorgen thee zijn er ook nog drie andere, nieuwe varianten in de Pickwick Herbal Goodness lijn verschenen namelijk: Kamille, Munt en Venkel. Deze varianten zijn 100% natuurlijk en hebben alledrie eigenlijk maar 1 ingredi├źnt (of kamille, of pepermunt of venkelzaadjes).

Pickwick Goedemorgen Thee!

Wat vind ik van deze thee?

Deze nieuwe kruidentheetjes van Pickwick zijn echt fijn om rustig mee wakker te worden. De een verkwikkend de andere (kamille) voor een langzaamaan ochtendje. De kamille is al favoriet bij Britt, ik kies zelf meer voor de Goedemorgen thee zelf. wist je trouwens dat Nederlanders ’s ochtends het liefst beginnen met het liedje Happy van Pharell Williams? Maar ook Avicii, Guus Meeuwis, Nick & Simon, Jan Smit staan in de Pickwick goedemorgen top 10. Buitenbeentje, maar wel een ochtendnummer is misschien wel Spring from the four seasons van Vivaldi. Alle liedjes luisteren? Dat kan via deze Spotify top 10.

Waar te koop?

Vanaf begin augustus heb je de nieuwe Goedemorgen thee en de drie andere pure melanges uit de Herbal Goodness lijn al zien liggen in het theeschap van de Nederlandse supermarkten. De Goedemorgen thee kost 1,89. De andere drie nieuwe melanges, kamille, munt en venkel, kosten 1,49.

(119 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.