Leuk: Mijn Kookschrift

Mijn Kookschrift coverEen leuk boekje om al je bewaarde recepten in op te schrijven, dat heb ik niet. Vroeger knipte ik de lekkerste recepten uit de Allerhande of printte ze uit om daarna in een groot schrift te plakken. Maar ja met al die soorten knipsels door elkaar werd het niet echt een mooi geheel. Daarom ben ik helemaal blij met “Mijn Kookschrift” een boekje waarin je je eigen, lekkerste recepten kan opschrijven. Kijk maar even mee waarom dit boekje nu jouw kookschriftje moet worden.

Mijn kookschrift receptpagina

Over Mijn Kookschrift:

Illustratice / vormgeefster Gertrude van der Linden (voormalig professioneel kok) wilde iets maken waarmee zij veel kookliefhebber blij kon maken. Al haar kennis en creativiteit stopte ze in Mijn Kookschrift. In het kookschrift staan heel veel tips, handige trucs en basisrecepten, maar nog belangrijker er is veel ruimte voor je eigen aantekeningen en voor al je beste recepten die je gewoon niet mag vergeten.

Mijn kookschrift tafeldekken

Wat vind ik van het boek?

Dit is echt een cadeautje voor mij! Wat is het een leuk boekje. Het kriebelt mij al om recepten te gaan verzamelen die niet ‘verloren’ mogen gaan. Ik weet het, ik heb mijn blog, maar wat als internet straks niet meer bestaat…? Dan heb ik in ieder geval de lekkerste Brutsellog recepten nog in Mijn Kookschrift staan. Verder word ik vrolijk van de layout van dit boekje, het heeft echt zo’n ‘Flow’ uitstraling. Door de combinatie van eigen recepten en tips wordt dit boekje echt zo’n persoonlijk kookboekje wat je graag door wilt geven aan bijvoorbeeld je kinderen of kleinkinderen.

mijn kookschrift receptpagina

Over de schrijfster

Of de creatieve persoon achter dit boek. Mijn Kookschrift is bedacht door Gertrude van der Linden. Na haar carrière als professioneel kok draaide ze het roer om en werd illustratrice / vormgeefster met haar bedrijf Leegbord. Haar illustraties staan inmiddels al in verschillende tijdschriften zoals de Libelle en 101 Woonideeën. Mijn Kookschrift is het eerste boek van Gertrude.

mijn kookschrift informatieve pagina bindmiddelen

Bladeren

Ik heb al veel foto’s gemaakt van de inhoud, gewoon omdat ik er blij van werd, maar ben je nog nieuwsgieriger? Dan kan je hieronder nog bladeren door een aantal pagina’s van Mijn Kookschrift:

Titel: Mijn Kookschrift
Auteur: Gertrude van der Linden
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789046817414
Winkelprijs: 14,95

(235 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.