AH to GO Superjuices

AH to GO Superjuices
Superjuices, op Instagram en Twitter zie ik soms al bijzondere combinaties voorbij komen, alleen heb ik het zelf nooit uitgeprobeerd, nou misschien een keer ergens bij een perspresentatie maar zeker geen gekke, ongewone combinaties. Ik heb dan ook geen juicer. Het was dan ook wel even slikken toen Albert een tasje met de AH to GO juices kwam brengen. Ik moest ze nu wel gaan testen, natuurlijk viel het 100% mee. Ze zijn eigenlijk wel lekker. Kijk maar even mee welke smaken je nu kan vinden bij de AH to GO.

Zes AH to GO Superjuices

Sinds kort kan je dus vinden bij AH to Go, zes verschillende superjuices, goed voor de nodige vitaminen. Het zijn verrassende combinaties met groenten en/of fruit. De sappen zijn 100% onbewerkt, zijn koud geperst (dus zonder enige verhitting) en bevatten geen toevoegingen zoals suiker. De verschillende sapjes op een rij:

Boerenkool & Komkommer – een combinatie met naast komkommer en boerenkool ook nog appel en spinazie. Het bevat vitaminen, mangaan, vezels, calcium en kalium.

Blauwe Bes & Limoen – En een beetje appel. Bevat antioxidanten en vitaminen.

Framboos & Granaatappel – met ook appel en sinaasappel. Deze superjuice is rijk aan mineralen zoals mangaan, magnesium, koper, kalium, ijzer en antioxidanten.

Rode Biet & Appel – Met meer appel dan biet hoor. Is rijk aan magnesium, kalium, foliumzuur, vitamine A & C en antioxidanten.

Spinazie & Selderij – Met ook appel, komkommer en een beetje limoen. Deze superjuice heeft een heel alfabet aan vitamines, namelijk A, B, C & K. Bevat weinig calorie├źn.

Wortel & Gember – Met sinaasappel erbij. Is een bron van magnesium, mangaan, kalium, koper en vitamine B6.

Wat vind ik nou van die supergezonde sapjes?

Ik ben begonnen met de boerenkool & komkommer, boerenkool wie drinkt dit nu? Maar het viel zoals ik al eerder vertelde 100% mee. Ik zou het zelfs nog wel een keer drinken. Het tweede drankje wat ik probeerde was de framboos & granaatappel. Een explosief drankje, maar niet te zuur, gewoon smakelijk. Je had wel iets van de pitjes in je mond. De andere sapjes moeten dus ook wel goed zijn! Waar je wel op moet letten is dat je de superjuices koel bewaard, is het te warm geworden dan kan het flesje onder druk komen te staan (en je wilt natuurlijk geen rode, oranje of groene sap over je witte broek of jurk heen).

Wat kosten de sapjes

In een flesje AH to GO Superjuice zit 250 ml. De adviesverkoopprijs is 1,69.

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.