De Bikini Challenge door Mieke Kosters

De Bikini Challenge door Mieke KostersVan het weekblad Flair doet zo’n beetje de hele redactie al mee, mee aan de Bikini Challenge van Mieke Kosters. Want in maar liefst 8 weken ben je al zomerproof en wie wil er nu niet deze zomer een mooie lijn hebben. Ga je dan een strak dieet volgen? Nee, je gaat verkeerde eetgewoonte afleren maar krijgt ook wel lichte zomerse recepten.

Over het boek: De Bikini Challenge

Het boek is ingedeeld in weken, in 8 weken moet je natuurlijk helemaal zomerproof zijn. Week 1 begint met de detox, afkicken dus, week 2, wat eet jij deze 8 weken, week 3, geen excuus meer, week 4, zorg goed voor jezelf, week 5, ik ben ‘in charge’, week 6, ik blijf in beweging, week 7, ik blijf slank en week 8, ik ben trots. Zo krijg je in week 1 ‘eerste hulp bij dieetdenken’, wordt je in week 3 uitgedaagd en week 6 krijg je een lijstje met de top 5 calorieverbranding (met stip op 1 overigens 10 minuten traplopen, dus eens vaker de trap nemen). Elke week begint met een inleiding en uitleg, vervolgens krijg je verschillende opdrachten om allerlei gewoontes opnieuw te bekijken en lees en zie je de verhalen van mensen die al eerder meededen aan het programma Het Geheim van Slanke Mensen. Door het hele boek heen vind je overigens fijne recepten voor die warme, zomerse dagen.

De Bikini Challenge door Mieke Kosters inkijk

Wat vind ik van het boek?

Het principe van Mieke Kosters kende ik al, haar eerste twee boeken, ‘Het geheim van slanke mensen’ en ‘Ik ken mezelf en ben slank’ heb ik dan ook hier in de kast staan. Ik heb zelfs meegedaan aan de besloten Facebookgroep, alleen na een paar weken ben ik er uit gestapt omdat dat niets voor mij was. Uiteraard komen de oude eetgewoontes gewoon weer terug, dat ene borrelhapje is toch niet erg en die slagroom op de warme chocomel hoort tocht gewoon. Kortom tijd om toch opnieuw te beginnen. Gaat het nu makkelijker? Doorzetten en eigenlijk niet terugvallen kan al een heleboel kilootjes schelen. Kortom ik ga toch maar opnieuw beginnen en wie weet gaat het nu wel lukken. Ja toch?

De Bikini Challenge door Mieke Kosters inkijk spreuk

Titel: De Bikini Challenge
Auteur: Mieke Kosters
Uitgever: Carrera
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789048821280
Winkelprijs: 9,95

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.