De Thee van mijn Tante in Veenendaal

De Thee van mijn Tante in Veenendaal sfeer servies, snoepjes, bakspulletjes en thee
Dit winkeltje, De Thee van mijn Tante, kwam ik eigenlijk tegen bij de voorgestelde pagina’s van Facebook, iets waar ik eigenlijk nooit iets mee doe, maar thee en Veenendaal triggerde me wel. Alleen de tijd om er eens langs te fietsen nam ik niet, maar eindelijk kon ik afgelopen vrijdagmiddag samen met Britt langs De Thee van mijn Tante. Wat zag ik daar in het winkeltje?

De Thee van mijn Tante in Veenendaal kassa hoekje

In het winkeltje: De Thee van mijn Tante

Het winkeltje is echt zo’n leuk, ouderwets winkeltje, wat eigenlijk niet gek is want het staat in één van de oudste winkelstraatjes van Veenendaal. Bij de naam De Thee van mijn Tante denk je eigenlijk aan een theewinkeltje. Dat wordt er ook verkocht, maar is niet echt hoofdzaak. Naast thee vind je namelijk ouderwetse snoepjes in zakjes en grote potten, er zijn bakmixen voor allerhande koekjes en cakes en je vindt er servies van Bunzlau. Verder kan je er elke keer weer andere brocante vinden. Kortom een winkeltje waar je vaker langs moet gaan omdat het steeds weer veranderd. Verder kan je bij De Thee van mijn Tante ook een High Tea op locatie regelen en worden er soms leuke workshops gegeven.

De Thee van mijn Tante in Veenendaal snoepjes plank

Waar in Veenendaal?

De Thee van mijn Tante vind je niet in het centrum van Veenendaal maar in een van de oudste wijkjes van Veenendaal en eigenlijk wel op loopafstand van station Veenendaal Centrum. Loop eens niet richting het centrum van Veenendaal maar net even de andere kant op en ontdek dit leuke winkeltje!

De Thee van mijn Tante
Patrimoniumlaan 49
3904 AB Veenendaal

foto’s: Facebookpagina De Thee van mijn Tante

(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.