Proeven: DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookies

DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookie Mix
Deze pot met een super heerlijke marshmallow chocolate cookie-mix van DaPeppa stond al een hele maand te prijken op de eettafel, zo zonde om het in een gesloten kastje neer te zetten en eindelijk hadden we onlangs tijd om de cookie-mix te gaan gebruiken. Zo leuk om alleen door het toevoegen van een ei en een beetje boter een heerlijk koekje op tafel te zetten.

Wat maakt DaPeppa koekjespotten zo speciaal?

Mix voor koekjes kan je best in elke supermarkt kopen, maar wat maakt de koekjesmix van DaPeppa zo speciaal? Ten eerste zit het in een super mooie weckpot, het ziet er gelijk al uit als een cadeautje. Ten tweede weet de maker van DaPeppa, Dennis, waar hij precies zijn ingrediënten vandaan haalt. Zo komt de tarwebloem van boeren uit Flevoland en wordt het gemalen in de korenmolen ‘De Zandhaas’ in Santpoort. De bruine en witte basterdsuiker komt van Groningse suikerbieten. Ten derde is er een raad van wijze vrouwen die de koekjes van DaPeppa bewaken op allerlei aspecten.

DaPeppa Marshmallow Chocolate Cookie Mix het resultaat

Hoe maak je het?

Nou een kind kan echt de was doen. Je zet de koekjespot vol ingrediënten klaar, breekt alvast 1 ei en weegt 90 gram boter af. Daarna is het een kwestie van alle ingrediënten kneden. Koekjes vormen en bakken maar in de oven. Daarna heb je echt geluk in een koekje!

Wat kost dat nou?

Een glazen weckpot met ingrediënten voor verschillende soorten cookies (er zijn 8 verschillende soorten inmiddels) kost 12,50 en is op verschillende plekken te koop.

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)