Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen
Al een aantal keer heb ik gekookt met de nieuwe woksauzen van OnOff Spices!. Nu denk je woksauzen uit een flesje? Ja, sommige dingen kan je niet echt makkelijk zelf maken en dat is onder andere bij deze Thaise woksauzen het geval. De sauzen zijn authentieke sauzen die met de hand in Thailand worden gemaakt. OnOff Spices! heeft naast haar assortiment curry’s en kruidenpasta nu ook twee nieuwe woksauzen op de markt gebracht die samen met Marqt ontwikkeld zijn.

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Twee nieuwe OnOff Spices! woksauzen

De nieuwe smaken die aan het assortiment zijn toegevoegd zijn de zoetzure woksaus en de zwarte peper woksaus. Deze vormen samen met de Thaise roerbakmix en pad thai woksaus een volwaardige lijn van roerbakproducten en woksauzen.

“Door het toevoegen van een zoet zure woksaus en een zwarte peper woksaus hebben we nu al een volwaardige lijn aan roerbak producten en woksauzen. Dat wil niet zeggen dat onze idee├źn nu uitgeput zijn”
Onno Stienen

Glutenvrij

De woksauzen zijn sowieso allemaal biologisch en daarnaast glutenvrij en er zitten geen dierlijke ingredi├źnten in waardoor het ook geschikt is in vegetarische gerechten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De producten van OnOff Spices! voldoen aan de uitgangspunten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO):

People: Inzet op sociale aspecten (mensenrechten, arbeidsrechten)
Planet: Inzet op milieuaspecten (voorkomen van milieuschade, CO2-reductie, besparing op grondstoffen)
Profit: Inzet op economische aspecten (eerlijke inkoop- en handelsvoorwaarden)

Nieuw: OnOff Spices! Woksauzen

Wat vind ik van de nieuwe woksauzen

Het meest verrassende vind ik dat deze sauzen glutenvrij zijn. Steeds meer mensen krijgen een allergie voor gluten en helaas vind je gluten toch terug in veel producten waaronder sauzen. Nu heb ik geen last van glutenallergie, maar ik vind het goed dat hieraan gedacht wordt. De woksauzen zelf zijn anders dan een woksaus die je uit een willekeurige supermarkt koopt. Smaken zijn echt authentieker.

Waar te koop?

Dat lees je natuurlijk op de site van OnOff Spices! Op de site vind je trouwens ook nog fijne Thaise recepten. Kortom tijd om de keuken in te gaan!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)