Groente & Fruit door Claartje Lindhout

Groente & Fruit door Claartje LindhoutVeganisme ken ik eigenlijk niet goed. Oké je mag geen vlees of vis eten en alles wat daar mee verband houd, maar hoe maak je dan toch lekkere gerechten? Als echte carnivoor is het dus wel eens tijd om me er in te verdiepen? Hoe combineer je nu dingen met elkaar zonder bijvoorbeeld eieren en melk te gebruiken. Claartje Lindhout laat je in dit boekje, Groente & Fruit, zien hoe je op een simpele manier fijne veganistische menuutjes kan maken.

 Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 1

Over het boek: Groente & Fruit

Het boek heeft geen echte hoofdstukken, de schrijfster heeft het namelijk ingedeeld in verschillende menu’s die elk drie gangen kennen. In het totaal krijg je 10 verschillende menu’s met elk een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De recepten zijn in stappen beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. De fotografie is anders dan in andere kookboeken, want de foto’s staan gedeeltelijk ook onder het recept.

Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 2

Wat vind ik van het boek?

Het boek werd gepresenteerd tijdens de Culiperslunch, alleen was ik te vroeg weer weg om iets uit dit boek te proeven. Claartje Lindhout had namelijk de lunch voorbereid. Nu moet ik dus wel iets uit dit boek gaan koken. Alleen de keuze is best groot en hoe ga je een echte carnivoor zoals ikzelf en mijn vriend zover krijgen om iets veganistisch te eten. Ach ja dat is ook een kwestie van proberen. Wat leuk is aan dit boek is dat je wel andere smaakcombinaties leert maken en met totaal andere producten gaat werken.

Groente & Fruit door Claartje Lindhout inkijkje 3

Titel: Groente & Fruit
Auteur: Claartje Lindhout
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789023014003
Winkelprijs: 13,95

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.